Adana Demirspor’da şimdi de kongre süreci başladı. Son olarak yerel televizyonda canlı yayına katılarak istifa etmediğini belirten Başkan Selahattin Aydoğdu, kongreye gideceklerinin altını çizmişti. Bununla beraber başka adaylar varsa özellikle kendilerinden daha iyi yapacaklarına inandığı isimler varsa konuyu görüşebileceklerine de vurgu yapmıştı.

MÜSLÜM SUSAR ADAY MI?

Mevcut yönetim kurulu kongre tarihini 16 Haziran olarak belirledi. İlk kongre yapılmayacağına göre kongre 23 Haziran tarihinde yapılacak. Demek oluyor ki, bu tarihlere kadar hayli hareketli günler yaşanacak. Bu doğrultu da başkanlık adaylığı için geçen yönetimde bulunan Müslüm Susar’ın da adı geçiyor. Henüz bu konuda açıklama yapmayan Müslüm Susar’ın Demirspor başkanlığına sıcak baktığı ancak birkaç görüşme yapacağı gelen bilgiler arasında.

Aydın Tursun’un acı günü


Adana Demirspor’un Basın danışmanı gazeteci Aydın Tursun’un annesi Hediye Tursun haya gözlerini yumdu. Bir süredir hastanede tedavi gören ve dün son nefesini veren Hediye Tursun, Çatalhöyük köyünde toprağa verdi. Hediye Tursun bir süre önce de eşi İzzet Tursun’u kaybetmişti. Tursun ailesi taziyeleri Yüreğir de bulunan evlerinde kabul ediyorlar.

Erçağ’a Kayserispor talip

Demirspor’un elde ettiği son şampiyonluk önemli katkısı olan başarılı oyunculardan Erçağ Evirgen’e Kayserispor’un talip olduğu öğrenildi. Başarılı oyuncu bir çok kulüple temas halinde olduğunu dile getirdi. Erçağ’ın yanı sıra sol kanat oyuncusu Mehmet Eren’in ise Antalyaspor ile prensip anlaşmasına vardığı gelen bilgiler arasında.