Öğleden  sonra günü tek antrenmanla geçiren Turuncu Beyazlı takımda hafif sakatlıkları bulunan Recep ve Metin çalışmaya katılmadı. İki futbolcunun önemli  bir sorunu bulunmadığı ve Pazar takımdaki yelerini alacakları açıklandı.

Tatlıcı Zeki’den ziyafet..
 

Giresun maçı öncesinde esnaflardan Adanaspor’a destek geliyor…Tatlıcı Zeki zorlu maç öncesinde futbolculara tatlı ziyafeti çekerken  esnaflar olarak sonuna kadar takımın yanında olduklarını söyledi.Giresun maçında futbolculara güvendiklerini söyleyen Tatlıcı Zeki ‘’  Adanaspor yoluna emin adımlarla devam ediyor.Bayram  Akgül’ü sonuna kadar destekliyoruz.Ligin sonunda bu takım Süper Lige çıkacaktır’’dedi.

Kaptan İlyas’da Tatlıcı Zeki ‘ye teşekkür ederek Giresun maçından 3 puanla ayrılacaklarını söyledi.Takım olarak iyi durumda olduklarını söyleyen tecrübeli futbolcu ‘’  Taraftarımızın önünde avantajımızı kullanmalıyız.Tıpkı Buca maçında olduğu gibi Adanaspor taraftarı bizleri yalnız bırakmayacaktır’’dedi.

 Bir Destek’te Tamirciler Odasından…

Antrenman sonunda Tamirciler Odası Başkanı Muhittin Doğan ve yönetim kurulu Teknik Direktör Kemal Kılıç ve ekibine başarılar diledi.Odalar olarak Süper lig yolunda takıma başarılar dilediklerini belirten  Doğan ‘’ Bu takım Süper Lige çıkarsa  en büyük kazanç şehirdeki esnafların olacak.Bu yüzden herkesi Giresun maçında tribünleri doldurmaya devat ediyorum’’ şeklinde konuştu..