Adana Demirspor'un helalleşeceği oyuncular belli oldu.
Teknik direktör Mustafa Uğur ve Yönetim kurulunun orta çalışmasının ardından takımdan ayrılacak olan futbolcular belirlendi. Son ana kadar yapılan çalışmanın devamında daha önce belirlenen ve isimleri kamuoyuna düşen Engin, Bilal, İrfan ve Emre'nin kulüpten ayrılması kesinleşti.
Bu konuda yönetim kurulu  çalışmalarını yoğunlaştıracak. Başka isimlerin olabileceği  bu isimler üzerinde çeşitli formüller üzerinde durulduğu gelen bilgiler arasında. Yönetim kurulu gelen rapor üzerine bugünde çalışma yapacak.
MUSTAFA HOCA BUGÜN GELİYOR
Teknik direktör Mustafa Uğur, ilk yarının son karşılaşması olan Samsun maçının ardından memleketi Kayseri’ye gitmişti. Bu arada da ikinci yarı öncesinde transfer listesini yönetim kuruluna sunmuştu. Bugün akşam saatlerinde Adana’ya gelecek olan Mustafa hoca, transfer ile ilgili çalışmalara katılacak.
Burada olmaktan mutluyum
Adana Demirspor’un takım kaptanı Erman Özgür, Demirspor’da olmaktan mutluyum ifadesini kullandı. Kendi sosyal paylaşım sitesinde düşüncelerini aktaran Kaptan,”Adana Demirspor da oynamaktan çok mutlu ve gururluyum. Buradan bir yere ya da şehre gitmeyi de düşünmüyorum. Demirsporlu olmak ayrıcalıktır.” dedi. Kaptan Erman Özgür’ün bu ifadelerinin ardından tüm taraftarlar kaptana büyük destek verdiler. Erman Özgür, ayrıca ikinci yarının çok çetin ceviz geçeceğini dile getirdi.
Bilgi sızıntısı var!
Teknik direktör Mustafa Uğur’un dış transferde alınması için yönetim kuruluna verdiği isimler kamuoyuna sızdı. Hemen hemen internet sitelerinde bu isimler yer alırken, teknik direktör Mustafa Uğur’un zor durumda kaldığı gelen bilgiler arasında.
Kasımpaşa’dan iki, Antalya’dan bir futbolcunun ismi kulüpten sızarken isimlerin deşifre olması nedeniyle iki oyuncunun telefonlara bakmadığı diğerinin ise süre istediği gelen diğer bilgiler arasında.
Keremcan iddialı
Takımın sol bekteki yeni ismi Keremcan, ikinci yarı öncesinde hayli iddialı. Murat’tan formayı alan ve bir daha vermeyen Keremcan, oynadığı maçlarda müthiş performans sergiledi. Dolayısıyla takımına da güç vermiş oldu.
İkinci yarıda daha iyi bir Demirspor izlettireceklerini anlatan Keremcan,”Bu konuda iddialıyım. Çok çalışıp performansı daha da artıracağız. Rakiplerimiz haylı iyi transferler yapıyorlar. Bu bizi daha da kamçılıyor.”diye ifade kullandı.