Deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile berabere kalarak puan kaybeden ve rakibinin de galip gelmesiyle Bucaspor´un 7 puan gerisine düşen Adanaspor, mücadelesini son maça kadar sürdürecek.

Hafta sonu oynayacağı Dardanelspor maçı hazırlıklarına başlayan takımda sarı kart cezalısı durumunda bulunan Onur Demitaş ve Onur Acar Pazar günü takımdaki yerlerini alamayacak.

Teknik direktör Kemal Kılıç futbolcularla toplantı yaparak kimsenin üzülmemesini ve mücadeleye sonuna kadar aynı ciddiyetle devam etmeleri gerektiğini belirtti. Turuncu-beyazlı takım, Dardanelspor maçı hazırlıkları çerçevesinde Süper Amatör Küme takımlarından Kozan Belediyespor ile bir hazırlık maçı oynayacak. Bu karşılaşmada antrenman eksiği bulunan futbolculara şans verileceği belirtildi.

Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, 7 puan geriye düşmelerine rağmen matematiksel olarak ilk iki şanslarının devam ettiğini ve Dardanelspor maçını kazanacaklarını söyledi.

Rakibin büyük avantaj yakaladığını belirten Kılıç, "Bu hafta en azından Bucaspor´un takılacağını düşünmüştük. Ligin bitimine artık kısa bir zaman kaldı. Son oynayacağımız Kardemir Karabükspor maçı dahil tüm karşılaşmalarımızı kazanmak istiyoruz" dedi.

adana haber, incirlik, adana, yüreğir, karataş, adana belediyesi, çukurova, mersin, adana sohbet, adana haberler, adana tarihçesi, adana fotoğraf galerisi, adana yemekleri, adana turistik yerler, adana haber, adana sanayi, adana kobi rehberi, adana ekonomisi, adana da etkinlikler, adana rehberi, cukurova tv, aytaç durak, emctr, belediye, kobi, murat berhun, ömer çelik, dava,mahkeme,adliye,seyhan,ceyhan,haber özel,gazeteci,basın, karaisalı haber,azim öztürk, akp,chp,mhp,seyhan,çatalan,adana demirspor,adanaspor, botaş, aski, ucuz ekmek, en ucuz su,medya,haberekstra, adana basın,çukurova gündem, çukurova güncel,adana emlak, otomobil adana,adana futbol, şalgam, google, alexa, ceo, kamera, fotoğraf makinası, taşköprü, kanal a tv, çukurova tv, akdeniz tv,