Zorlu maçın hazırlıklarını sürdüren Turuncu Beyazlı takımda sakatlığı devam eden ve havuzda çalışan Emre Aktaş yine antrenmanda yer almadı. Bu futbolcunun büyük olasılıkla bu haftada forma giymeyeceği açıklandı.Antrenman sonunda Genel Menajer Murat Daldık tarafında Recep’E Brezilya usulü doğum günü kutlaması  yapıldı.Bir anda futbolcular tarafından yumurta ve un dökülerek yapılan kutlamaya diğer futbolcularda katıldı.24.yaşını kutlayan başarılı savunma oyuncusu en büyük dileğini Turuncu Beyazlı forma altında Süper Ligde  oynamak olduğunu söyledi.Giresun maçında galibiyetten başka bir sonuç düşünmediklerini söyleyen Recep ‘’ En güzel doğum günü hediyesi kazanılacak 3 puan olacaktır.Taraftarımız bizleri Buca maçında olduğu gibi yalnız bırakmayacaktır.9  maç sonra Süper Lig coşkusunu takımca yaşamak istiyoruz’’dedi.

Samsunspor maçında başarılı performans sergileyen başarılı kaleci Tolgahan Acar antrenmanlarda  hırslı ve istekli tavırları ile dikkat çekti.Genç file bekçisi  köşelerden aldığı toplarla takım arkadaşlarından da çok sayıda alkış topladı.

Pazar günü Giresunspor ile oynayacak olan karşılaşmanın biletleri maç günü sabah 08:00 itibarı ile satışa sunulacak.Yığılma yaşanmaması için kapılar ise saat 10:30’da açılacak.Yetkililer yoğunluk yaşanmaması için seyircilerin maça erken gelmeleri konusunda uyarılarda bulundu.

Son haftalarda ilk 11 de şans bulan genç futbolcu kan bir kez daha U-18 Milli takımına davet edildi.Başarılı futbolcunun önümüzdeki hafta İstanbul’a giderek Milli takım kampına katılacağı açıklandı