YORUM - Murat BERHUN

Adana Demirspor Başkanlığına kongre kararı almak için geldiğini yaptığı  açıklamada itiraf eden Kazım Bozan, son açıklamasında "Büyük Adana Demirspor taraftarı ve camiasının daha iyi olması için yapamayacağım hiçbir şeyin olmadığını yarın oluşacak yönetim kurulundan sonra herkes çok daha iyi anlayacaktır.İlk kongrede neden bu fedakarlığı yaptığımı tüm kamuoyu ve Adana Demirspor camiası net olarak görecektir" diyerek aslında Adana Demirspor'a Başkan olmak isteyenleri, Başkanlık düşünenleri kendisinin bertaraf ettiğini de kabuıl etmiş oldu.

Daha önce bazı Yönetim Kurulu üyelerinin istifa ettiğinde yaptıkları "Hepinizin de malumu olduğu üzere 08.06.2018 tarihli Olağan Genel Kurul Kongremizde kulübümüze sahip çıkmak adına, şehrin ileri gelenleri ve yüksek bürokratlarında isteği ve talimatı üzerine tarafimızca geçici bir Yönetim Kurulu oluşturulmuştur" itirafının ardından Başkan Kazım Bozan'ın da "Büyük Adana Demirspor taraftarı ve camiasının daha iyi olması için yapamayacağım hiçbir şeyin olmadığını yarın oluşacak yönetim kurulundan sonra herkes çok daha iyi anlayacaktır" açıklaması aslında  ADANA DEMİRSPOR ÜZERİNDE BİR OYUN OYNANDIĞINI BELGELİYOR.

Şimdi herkes birbirine soruyor. Aziz Kaya 13-15 Milyon Nakit Parayla Adana Demirspor'a Başkan olmak istedi küstü, küstürüldü, vazgeçti, Nilay Ateşoğulları bertaraf edildi, Başka Başkan adayları bunu görerek uzak durdu. 

Bu olanların ardından Kazım Bozan "hazır olan" bir yönetime Adana Demirspor'u teslim edeceğini ve bunun iyi olacağını söylüyor. 

PEKİ AMA KAZIM BOZAN'A GÖRE "İYİ OLACAK" SÖYLEMİ NE ANLAMA GELİYOR? CANININ İSTEDİĞİ KİŞİ, GRUP VEYA SİYASİ DÜŞÜNCEYE ADANA DEMİRSPOR'U TESLİM ETMEK MİDİR "İYİ OLMAK" HERKES KAPMA GİDERKEN DAHA KULÜBÜNÜN KONGRESİNİ BİLE YAPTIRAMAYAN BİR BAŞKAN OLAN KAZIM BOZAN'A GÖRE AĞUSTOS BAŞINDA BAŞLAYACAK OLAN LİGE BİR AY KALA KONGRE YAPMAK İYİ MİDİR?

EVET SAYIN BOZAN SİZ YARIN, SİZE DESTEK VEREN!!! KONGRE ÜYELERİYLE BÜYÜK İHTİMALLE, İYİ OLACAĞINI ÖNE SÜRDÜĞÜNÜZ KİŞİ, GRUP VEYA SİYASİ DÜŞÜNCEYE ADANA DEMİRSPOR'U TESLİM EDECEKSİNİZ.

**

Siz aynen Mısır TV'sinin spikerinin durumuna düştünüz...

(Mısır takımı Nijerya ile oynuyor. Dakika 89, Mısır 5-0 Mağlup, Spiker konuşuyor "Yallah, Yallah, Mısır yenecek İnşallah) 

**

ASLINDA BİZ NEYİN NE OLDUĞUNU ÇOK AMA ÇOK İYİ BİLİYORUZ.

ŞİMDİ BİZ DE YARINI BEKLİYORUZ. 

ÇÜNKÜ BİZ DE ÇOK MERAK EDİYORUZ

Kazım Bozan ne yapacak?

Adana Demirspor'un geleceğini uzun vadede Mersin İY gibi, yok edecek bir oyunun KURAN ı mı olacak?

Yoksa Adana Demirspor'un geleceğini yok etmek isteyenlerin oyununu BOZAN mı? 

--------------------- 

HABER BÜLTENİNİN TAM METNİ

Açıklama aynen şöyle;

"Büyük Adana Demirspor taraftarı ve camiasının daha iyi olması için yapamayacağım hiçbir şeyin olmadığını yarın oluşacak yönetim kurulundan sonra herkes çok daha iyi anlayacaktır.İlk kongrede neden bu fedakarlığı yaptığımı tüm kamuoyu ve Adana Demirspor camiası net olarak görecektir. Adana Demirspor’umuz daha iyi ve daha güçlü yönetilmesi konusunda ben gerekeni yaptım. Bundan sonraki süreçlerde yönetimde olurum veya olmam şahsıma ne görev verilirse yapmaya da hazırım.
Kongre sürecinden bu yana çok ciddi şekilde küfür ve hakaretlere maruz kalmama rağmen hiçbir Adana Demirspor taraftarından bugüne kadar şikayetçi olmadım. Yaptığım bazılarına göre yanlış olsa da ben Adana Demirspor menfaatleri doğrultusunda dün ne yaptıysam yarın da onu yaparım.
Hakkımda sosyal medyada edilen küfürleri ailem üzüntü ile öğrenmiş olsa da bütün Adana Demirspor taraftarlarına hakkımı helal ediyorum. 
Adana Demirspor kongresi inşallah mavi lacivertli camia için bir milat olacaktır. Bu vesileyle bütün kongre üyelerimizi 4 Temmuz Çarşamba günü Adana Büyükşehir Belediyesi'nde saat 13.00'da yapılacak olan kongremize davet ediyorum."