"Tolgahan, Bülent ve Emre'ye büyük tepki var, neler söyleyeceksiniz?" sorusuna Levent Ereş, "Benim düşüncemde oyuncuları tek tek değerlendirmek yok. Onlar bizim evladımız, kardeşimiz. Kötü performans serğiliyorlar. Bizi destekleyen Adanasporlulardan şunu rica ettim;Ne olur kişiselleştirmeyelim, ne olur tepkileri tek tek kişilere odaklandırmayalım. İstediğimiz hedefte değiliz, bu bir gerçek. Pembe tablo çizmek doğru değil. Ben ayakları yere sağlam basan biriyim. Devre arasına kadar performans eksiklikleri olacak ama devre arasında yapacağımız düşüncelerle istediğimiz hedefe ulaşacağız" diye konuştu
Adanaspor'un çok çok kötü görünmesine rağmen liderin 7 puan gerisinde olduğunu hatırlatan Eriş, bu yıl performans olarak kötü bir lig geçtiğini, kimsenin alıp başını gidemeyeceğini, herkesin yenilebileceğini, tüm takımların kötü oynadığını, bunun da kendileri için züğürt tesellisi olduğunu ama bu işin üstesinden gelebileceklerini ifade etti. "Tek kişiye odaklanmayalım ve suçlu tek değil" diyen Levent Eriş, "Suç varsa hepimizindir. Şu anda suçlu arama yanlısı değilim. Bir takım önlemler, radikal kararlar alacağım ve değişimler olacak. Birilerini üzmek, acıtmak, intikam almak veya onları birilerinin önüne atmak için değil. Biz Adanaspor gerçeğini biliyoruz. Taraftarımız da bu gerçeği bizden esirgemesin, bizden desteklerini farklı yöne çekmesinler. Ben oyuncularımın bu sorumluluğun üstesinden geleceklerine eminim" ifadelerini kullandı..
Maçlardan sonra hakemler konusunda görüş belirtmediğini ve belki de bu konuda yanlış yaptığını da dile getiren Eriş, "Doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama canımız yanıyor.Hakemlerin arkasına sığınmam ancak pozisyon gereği olan golü de vermek gerekir. Elazığ maçında 2.yarıya iyi başladık. Hakem o golü verseydi sonuç farklı olabilirdi. O an kırılma anıydı ama kırılma anlarında lehimize düdükler çalınmıyor"dedi.. Kasımpaşa takımını geçen hafta İstanbul'da canlı seyerttiğini belirten Levent Eriş, kötü oynadıklarını, kaliteli oyunculardan kurulu olduğunu, futbol oynamak isteyen bir takım konumunda mücadele ettiğini ve iki takımında futbol oynamayı isteyeceği için güzel bir karşılaşma olacağını söyledi..