Aytaç Durak Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyen mavi-lacivertli takımın teknik direktörü Özdemir, “Şu sıralar yönetim ile tribün arasında yaşanan bir gerginlik var. Bu konuda tartışıp, fikirde bulunmak bizlerin kesinlikle haddi değildir. Ancak, uzun yıllar sonra çıktığımız ve tüm camianın özlemle beklediği PTT 1.Ligi’nde şu günler müthiş bir şekilde birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyuyoruz. Pazar günü oynayacağımız Konya Torkuspor maçından itibaren tüm camianın, taraftarlarımızın kenetlenip başarı adına takımlarına destek vermelerini bekliyoruz. O büyük taraftarımızın Adana Demirspor duruşunu ortaya koyup, takımlarına her zaman destek olacağı inancındayız” şeklinde konuştu.

    Ligin ilk 3 haftalık periyodunu değerlendiren Adana Demirspor Teknik Direktörü Özdemir, “Hazırlık maçları bensiz, lig ise ben ile başladı. Boluspor, Rizespor ve Denizlispor ile karşılaştık.  Pazar günü deplasmanda oynadığımız Denizlispor maçında oyun üstünlüğünün çok büyük bölümünün bizde olmasına rağmen duran toptan yediğimiz ve maçı 2-0 kaybetmemize neden olan gol bizler için çok büyük bir ders oldu. Ligin henüz başındayız. Sistemin oturması için biraz sabır, biraz da sürece ihtiyacımız var. Ben bir teknik adam olarak her zaman için hata yaptığım takdirde öz eleştirilere hep açığımdır. Sonuç olarak camiamızın kenetlendiği ve taraftarımızın tribün gücünü arkamızda gördüğümüz takdirde başarıya ulaşacağımızdan kesinlikle eminiz” diye konuştu.

       KAPTAN ERMAN VE KALECİ ŞENER’DEN DE DESTEK İSTEĞİ

    Basın toplantısında konuşan takım kaptanı Erman Özgür ve kaleci Şener Özcan da taraftarların desteğine, birlik ve beraberlik ortamına ihtiyaç duyduklarını ifade ederek, “Adana Demirspor taraftarı, her zaman için takımlarına destek olan çok önemli bir taraftar gurubudur. Ancak onların desteğini alamamak  bizleri  etkilemiyor desek kesinlikle yalan olur. Taraftarımız bizim için inanılmaz bir kuvvettir. Onları her zaman yanımızda görmek istiyoruz. Biz iyi bir takımız. Verilecek tam destekle mutluluğa koşacağız” dediler.