Bir gazetenin “Selçuk Özkök Skandalı!!! Bonservis Bedeli için 15 bin lira almış” manşetiyle çıkması üzerine Çukurova Metropol FM’de Mustafa Boz’un hazırlayıp sunduğu ve Zafer Güner’in yorumlarıyla katkı verdiği “Spor Analiz” programında canlı yayınında iftiraların gerçek olmadığını TFF  2020-2021 Amatör Liglerde Uygulanacak Esaslar kitapçığı üzerinden belgeleyen Özkök, yapılan tüm işlemlerin mevzuata uygun ve belgeli olduğunu kaydetti.

Ülke sıkıntılı bir dönemdeyken, yoksulluk devam ederken böyle bir konuyla halkın karşısında olmaktan dolayı üzüntülü olduğunu ifade eden Özkök şöyle konuştu;

 “Ben kimsenin önüne engel olmadım. Ancak futbol bir kurallar dizinidir. Bende kuralcı biriyim. Mevzuatta ne yazıyorsa uylarım. Bu nedenle çok dostumu da kırmışımdır. Bu transfer konusunda da TFF 2020-2021 Amatör Liglerde Uygulanacak Esaslar kitapçığında "giden futbolcu, kulübüne yetiştirme tazminatı öder" yazar. Tam olarak “futbolcu gidecekse kulüp 15 bin TL alır” der. 15 bine kadar alır demiyor, "alır" diyor. Ve banka dekontu ibraz etmek gerekiyor. Ben kitapta yazdığı gibi uyguluyorum. Hatta "gidin parayı Bankaya yatırın" dedim. Banka kapanıyordu. Banka Müdüresine rica ettim, Bankamatikten yatırıldı. O para Seyhan Belediyespor Derneğinin hesabında duruyor. Tüm işlemler TFF kurallarına uygun, paranın miktarı, paranın yatacağı yer hepsi mevzuata uygun yapılmıştır. Fotbolcu parayı direkt Seyhan Belediyespor Derneği hesabına yatırmıştır. Bu iftira ile ilgili gerekli girişimlerde bulunacağım"