Adana Demirspor hayli gergin anlar yaşandı. Bilindiği üzere Demirsporlu futbolcular parasal alacaklarının ödenmemesi nedeniyle salı günkü idmana çıkmamışlardı.  Hal böyle olunca da gözler Çarşamba gününe  çevrildi.  Futbolcular ikinci gün idmana çıkacak mı yoksa çıkmayacaklar mı? sorusuna yanıt arandı.
İdman saati geldiğinde futbolcular yine kendi arasında toplantı yaptı. Yapılan toplantı öncesinde Önder Serin Başkanlığındaki yönetim kurulu futbolculara ödeme planını sundu. İlk görüşmede anlaşma sağlanmadı. bu kez ikinci görüşme yapıldı ve futbolcular ikinci kez biraraya geldi ama yine sonuç alınamadı.
NOTER GELDİ
Bunun üzerine tüm oyuncular kendi odasına gitti. Dolayısıyla idmana çıkmadılar.  Bunun üzerine tesislere noter geldi. 10. noterden gelen yetkili futbolcuların idmana çıkmamasını tespit etti ve imza altına aldı.
...VE FİNAL
Bu gelişmelerin ışığında sinirler gerildi, tansiyon yükseldi. Yöneticiler  ödeme planını sunmalarına rağmen futbolcuların idmana çıkmayışına bir anlam veremediler ve hayli üzüntülü anlar yaşadılar. Daha sonra kaptanlar yöneticilerin yanına geldi ve futbolcuların  yöneticilerin verdiği teklifi kabul ettiklerini dile getirdiler. Ve finalde iki gündür idmana çıkmayan futbolcular  antrenamana çıkacaklar. Yöneticiler ocak ayına kadar olan tüm alacakların belli bölümünü nakit, geri kalanını ise kişisel çeklerini verecekler.