Çok sayıda mahallede etkisini gösteren dolu yağışı nedeniyle buğday, mısır, ayçiçeği ve narenciye başta olmak üzere çeşitli tarım ürünlerinde hasar meydana geldi.
Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan AK Parti Adana İl Başkanı Tamer Dağlı, afetten etkilenen tüm üreticilere geçmiş olsun dileklerini ileterek devletin ilgili tüm kurumlarıyla sahada olduğunu ifade etti.
Başkan Dağlı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“İlimizde etkili olan dolu afeti nedeniyle özellikle Sarıçam ve Ceyhan ilçelerimizde birçok mahallemizde tarımsal üretim alanlarında zarar meydana gelmiştir. Buğdaydan mısıra, ayçiçeğinden narenciye ürünlerine kadar birçok ekili ve dikili alanda oluşan zarardan etkilenen tüm üreticilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”
Hasar tespit çalışmalarının hızla başlatıldığını belirten Dağlı, İl ve İlçe Tarım Müdürlüklerine bağlı ekiplerin sahada çalışmalarını titizlikle sürdürdüğünü kaydetti.
Başkan Dağlı, açıklamasının sonunda “Devletimiz tüm kurumlarıyla süreci yakından takip etmektedir. Rabbim memleketimizi her türlü afetten muhafaza eylesin.” ifadelerini kullandı.
Medya
Siyaset
Ekonomi
Gündem
Yerel
Sağlık
Özel
Adana
Tamer Dağlı “Üreticilerimizin Yanındayız”
Adana’da etkili olan dolu afeti, özellikle Sarıçam ve Ceyhan ilçelerinde tarımsal üretim alanlarında zarara yol açtı.
Yorumlar
Trend Haberler
Adana'da Teşkilatın ve Sahanın Tanıdığı İsim: Hıdır Bahçe
Sanatın Gücü, İyiliğe Dönüştü
Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, Güzelyalı Mahallesi’nde Vatandaşlarla Buluştu
MHP’de Fesih Kararı: Adana İl ve İlçe Teşkilatları Görevden Alındı
MHP Adana İl Başkanlığı’nda Görev Değişimi



