Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, atölye çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada, “TECH Çukurova Yaz Okulu Atölyeleri hızla devam ediyor! Bugünkü durağımız: Kodlama Dünyası. Minik dahilerimiz bugün kodlama dünyasına ilk adımı atarak algoritma ile tanıştı, robotları kontrol etmek için ilk kodlarını oluşturdu. Düşünen, üreten, sorun çözen bireyler yetiştirmek için çocuklarımızı teknolojiyle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Yumurtalık’ta LGS Hazırlık Kursları Başladı: Ücretsiz Eğitim Fırsatı Öğrencileri Bekliyor
Yumurtalık’ta LGS Hazırlık Kursları Başladı: Ücretsiz Eğitim Fırsatı Öğrencileri Bekliyor
İçeriği Görüntüle

Atölyede çocuklar temel algoritma mantığını öğrenerek, robotik kodlama uygulamalarıyla yaratıcı çözümler üretmeye teşvik edildi. Etkinlik, çocukların analitik düşünme ve problem çözme becerilerini geliştirmeye yönelik özel içeriklerle hazırlandı.

Çukurova Belediyesi, teknolojiye meraklı çocukları desteklemeye ve onları geleceğin dijital dünyasına hazırlamaya kararlı adımlarla devam ediyor.