TES-İŞ 12. Olağan Genel Kurulu 3-4 Kasım 2022 tarihlerinde TES-İŞ Genel Merkezinde gerçekleştirildi. Kongre seçim sonuçlarına göre, mevcut Başkan İrfan Kabaloğlu, geçerli oyların yaklaşık yüzde doksanını alarak TES-İŞ Genel Başkanlığına yeniden seçildi.

ŞUBE BAŞKANLIĞINDAN GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞINA

1995 yılından bu yana Türk-İş’e bağlı TES-İş Sendikası’nda yönetim kurulu üyeliğinin yanı sıra bir çok görev üstlenen ve son 5 yıldır da TES-İş Adana Şube Başkanı olarak görev yapan Osman Güngör, sendikasının 12’nci olağan genel kurulunda mevcut Genel Başkan İrfan Kabaloğlu’nunYönetim Kurulu listesine girdi ve delegelerin büyük oyunu alarak Eğitimden sorumlu Genel Başkan yardımcılığı görevine seçildi.

TES İŞ

SORUMLULUĞUMUN BİLİNCİNDEYİM  

Genel Kurul sonrası teşekkür konuşması yapan TES-İş Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Osman Güngör, TES-İş’in büyük bir camia olduğunu belirterek “Öncelikle şunu ifade etmek isterim ki beni bu göreve layık gören başta Genel Başkanımız Sayın İrfan Kabaloğlu, yönetim kurulu üyeleri ve tüm delege kardeşlerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bana duyulan güvene layık olmak için var gücümle çalışacağıma sizlerin huzurunda söz veriyorum. Her şeyin başı bilgi… Bilgi olmadan çalışma hayatında söz sahibi olunmaz. Bizler Yönetim kurulumuzla, Şube Başkanlarımızla ve üyelerimizle haklarımızın korunması, yeni hakların kazanılması hususunda disiplinli çalışmalar gerçekleştireceğiz. Buradan Adanalı hemşerilerime de seslenmek istiyorum, Artık Ankara’da bir kapınız daha var. Her zaman yanınızda olduğumu ifade etmek isterim” diye konuştu.