Adana Ticaret Borsası koordinasyonunda gerçekleşen TOBB Adana Kadın Girişimciler İcra Kurulu seçimi öncesi konuşan ATB Başkanı Şahin Bilgiç, “Öncelikle Ticaret Borsamızda bugün yaptığımız görev dağılımı seçiminin hayırlı olmasını diliyorum. Adana Kadın Girişimciler Kurulu olarak, iş dünyasında daha fazla kadın girişimcinin başarılı olması için; gayretiniz, çalışmalarınız, projeleriniz ve gelecek vizyonunuz yeni Kadın girişimcilere örnek olacaktır. Bugün tarihi bir gün, Cumhuriyetimizin 2’nci Yüzyılının ilk günü hayırlı olsun. Tarihe not düşeceğimiz böyle bir günde göreve başlamak çok önemli. Cumhuriyet heyecanıyla çıkacağınız bu yolda hepinize üstün başarılar diliyorum. Kadın girişimciler icra kurulu olarak, iş dünyasında önemli bir rol üstleniyorsunuz. İnovasyon, yaratıcılık ve kararlılıkla pek çok zorluğun üstesinden gelirken, iş dünyasında daha fazla kadının yer almasının topluma nasıl fayda sağlayabileceğini biliyoruz. Kadınlar olarak, hem ekonomik hem de toplumsal kalkınmada büyük bir güç kaynağısınız.”

Adana Müteahitler Derneğinde 2. Çakıroğlu Dönemi Adana Müteahitler Derneğinde 2. Çakıroğlu Dönemi

TOBB Adana Kadın Girişimciler İcra Kurulu seçimi

KADIN GİRİŞİMCİLERİMİZİN YENİ DÖNEMİNİ KUTLUYORUM

Yeni seçilen girişimci kadın üyelere önerilerde bulunan Başkan Bilgiç, “Bugün görev dağılımı ile beraber, önümüzdeki dönemde neler yapabileceğinizi düşünmek ve eylem planlarını oluşturmak için Adana il - ilçe, Oda ve Borsalar ile birlikte çalışmanız gerekiyor. Unutmayalım ki başkalarına ilham vermek ve birbirinize destek olmak, başarınızın temelini oluşturur. Hep birlikte, Adana’daki kadın girişimciliğinin güçlenmesini sağlarsınız. Onlara rol model olursunuz. Seçildiğiniz döneminizi dolu dolu geçirmek, faydalı çalışmalara ve projelere imza atmak güçlü birliktelikle olur. Bu birlikteliği yeni göreve gelen icra kurulumuzun sağlayacağına gönülden inanıyorum. Yapacağınız çalışmalarda Adana Ticaret Borsası olarak diğer Oda ve Borsalarımızla birlikte yanınızda olmak için gayret edeceğiz.” diye konuştu.

TOBB Adana Kadın Girişimciler İcra Kurulu seçimi

Yapılan oylama sonucu TOBB Adana Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Rana Dal olurken, Başkan yardımcılığına Belgin Güler Özçelik, Hediye Kodal ve Gülay Şule Karalı seçildi.