Duyarlı Vatandaşların ihbarıyla yaptığımız haber, amacına ulaştı. Aile ve Sosyal Hizmetler Adana İl Müdürlüğü yetkilileri, Haberi duyar duymaz yaşlı adama sahip çıkarak bakımına başladı. Sadece birkaç saat içinde yaşlı adama sahip çıkarak müdahil olan Aile ve Sosyal Hizmetler Adana İl Müdürlüğü vatandaşın da takdirini kazandı.

Vakıflar Haftasında, Yıkılan Vakıflar Sarayı Konusunda Müjde! Vakıflar Haftasında, Yıkılan Vakıflar Sarayı Konusunda Müjde!

Daha önce “Kimsesizin Kimi Yok mu?” diyen çevredeki vatandaşlar, yaşlı adama sahip çıkılmasıyla, “Adana’da Kimsesizin Kimi Varmış” diyerek Aile ve Sosyal Hizmetler Adana İl Müdürü Nevzat Özer ve yetkililerine teşekkür ettiler.

Bu arada Aile ve Sosyal Hizmetler Adana İl Müdürlüğünden alınan bilgiye göre yaşlı adamın ücretsiz bakım hizmetinden faydalandığı, her türlü yardımın yapıldığı ancak kısa süre önce izinsiz olarak hizmet aldığı yerden ayrıldığı bilgisi paylaşıldı. Yaşlı adamın bakımının yapılacağı ve temel ihtiyaçlarının daha önce olduğu gibi insan onuruna yakışır şekilde sağlanacağı belirtildi.