Ziyarette konuşan Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Zeydan Karalar ile olan dostluğunu hatırlatarak şu ifadeleri kullandı:
“Zeydan Karalar Silivri’de beni ziyaret etti. Ben de en kısa sürede kendisini ziyarete gideceğim. Zeydan Karalar inşallah en kısa sürede hak yerini bularak özgürlüğüne kavuşur.”

Zafer Partisi heyetinden destek mesajı

Ziyarete Zafer Partisi Başkanlık Divanı üyeleri, Genel İdare Kurulu üyeleri, Genel Başkan Danışmanları ve Adana İl Başkanlığı yönetimi de katıldı. Özdağ ve beraberindeki heyet, “düşman ceza hukuku” anlayışıyla tutuklu yargılandığını vurguladıkları Zeydan Karalar’a destek mesajı verdi.

Gülcan Kış “Vatandaşa Vaat, Meclis’e Sessizlik: AKP’nin Çifte Ulaştırma Raporu”
Gülcan Kış “Vatandaşa Vaat, Meclis’e Sessizlik: AKP’nin Çifte Ulaştırma Raporu”
İçeriği Görüntüle

Adana’da siyasi dayanışma

Zeydan Karalar’a yönelik süreç kamuoyunda tartışılmaya devam ederken, farklı siyasi partilerden destek ziyaretleri sürüyor. Ümit Özdağ’ın açıklamaları, Adana siyasetinde dayanışmanın önemine dikkat çekerken, Karalar’ın özgürlüğüne kavuşması yönündeki beklentileri de güçlendirdi.