Vali Dr. Süleyman Elban, Yumurtalık Kaymakamlığı ziyaretinden sonra Yumurtalık ilçe merkezinde vatandaşlarla bir araya geldi.  Ziyaretinde vatandaşlarla bir süre sohbet eden Vali Elban, “Bugün bu güzel ilçemizde siz kıymetli hemşehrilerimizle bir araya gelip hasbihal etmek istedik. Bizler bundan önce olduğu gibi bundan sonra da  devletimizden aldığımız güçle her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Vali Süleyman Elban Yumurtalık'ta Vatandaşla Buluştu
Vatandaşların görüş ve önerilerinin kendileri için değerli ve önemli olduğunu kaydeden Vali Elban, hedeflerinin Adana’yı tüm ilçeleriyle daha yaşanabilir bir kent haline getirmek olduğunu söyledi.
Vatandaşlar ise Vali Elban’ın ziyaretinden mutluluk duyduklarını dile getirdiler.  Vali Elban, daha sonra Yumurtalık ilçesi Yeniköy Mahallesi’nde muhtar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyarette Vali Elban mahalle sakinlerinin isteklerini dinleyerek bir süre sohbet etti.

Vali Süleyman Elban Yumurtalık'ta Vatandaşla Buluştu
Muhtarlardan mahalleleri hakkında bilgi alan Vali Elban,  ilçede yaşayan vatandaşların huzur ve refahı için gerek muhtarlarla gerek yerel yönetimle gerekse sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği içinde olmaya devam edeceklerini belirtti, muhtar ve vatandaşların talep ve beklentilerini dinledi.  Muhtar ve vatandaşlar ise kendilerini dinleyen Vali Elban’a teşekkür ettiklerini dile getirdiler.