Mahallelere, süslenmiş özel arabalarla giden palyaço kıyafetli Adana Yardım, Şeffaf Kutu, Sevimli Hayaller Atölyesi,  İyilik İçinizde gönüllü grupları ile Seyhan Belediyesi personelinin bilikte yaptığı etkinlikte Barış Manço’nun “Bugun bayram erken kalkın çocuklar” şarkısı eşliğinde çocuklarla oyunlar oynandı. Çocuklara oyuncak hediyeler verilirken renkli görüntüler yaşandı. Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Rukiye Çinkılıç’ın da bir bölümüne katıldığı çocuklara bayram ziyaretinde aileler, çocuklarına gösterilen ilgiden memnun oldu.

ÇOCUKLARA HEM OYUNCAK HEM BAYRAMLIK HEDİYELER VERİLDİ

Şimdiye kadar 26 Mahallede çocuklara oyuncak dışında çeşitli hediyeler dağıtıldı. Başkan Yardımcısı Rukiye Çinkılıç, kız ve erkek çocuklarına “Bayramlık” hediyelerini teslim etti. Gönüllü gruplarla renkli bir eğlence ile hediyelerini alan çocukların gülümsemesi Başkan Yardımcısı Çinkılıç ve emek veren herkesin yorgunluğunu unutturdu. Eğlenceli ve renkli zaman geçiren çocuklar, hediyeler için Gönüllü gruplar il Seyhan Belediyesine teşekkür ettiler.

Pandemi nedeniyle Gönüllülerin ve personelin maskeli ve sosyal mesafeyi koruyarak gerçekleştirdiği erken bayram kutlaması ve hediye dağıtımı değişik Mahallelerde arefe gününe kadar sürecek.