Başkan Karalar’ın gönderdiği mesajda “Bu zor günleri dayanışmayı ve mücadeleyi büyüterek aşacağız” ifadeleri yer aldı.
CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, partisinin Adana milletvekilleriyle birlikte, “haksız ve hukuksuz şekilde tutuklandığını” belirttiği Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı Silivri Cezaevi'nde ziyaret etti. Ziyarette ayrıca Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar ve CHP’li Özcan Zenger de yer aldı.
Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Şevkin, Başkan Karalar’ın moralinin yerinde olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Adana milletvekillerimizle birlikte haksız ve hukuksuzca tutuklanıp Silivri zindanlarına atılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar ile birlikte Oya Tekin ve Kadir Aydar başkanlarımızı, yol arkadaşımız Özcan Zenger’i ziyaret ettik. Aynı umudumuz gibi başkanlarımız da dimdik ayakta.”
Karalar’dan mesaj: Sandıkta hesap soracağız
Şevkin, Zeydan Karalar’ın cezaevinden gönderdiği mesajı da kamuoyuyla paylaştı. Başkan Karalar mesajında şu sözlere yer verdi:
“Bu zor günleri dayanışmayı ve mücadeleyi büyüterek aşacağız. Halk iradesine darbe vuranlardan sandıkta hesap soracağız!”