Kozan ilçesinde yürüyüş ve Kıraç konseri, Seyhan Güney Yıldızı Stad’nda Pinhani konseri gerçekleştiren Adana Büyükşehir Belediyesi, Ceyhan’da da Madrigal grubunun konseri ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

Cumhuriyetin 100.  Kuruluş Yılı coşkusunu yaşayan Ceyhanlılar hep bir ağızdan marşlar söyledi ve Madrigal konseri ile kutlama yaptı.

Ceyhan’daki Trafik Sorununun Çözümü İçin "Akıllı Kavşak" Projesi Ceyhan’daki Trafik Sorununun Çözümü İçin "Akıllı Kavşak" Projesi

Adana’da Cumhuriyetin 100. Yıl Kutlamaları Aralıksız Devam Ediyor

YAŞASIN CUMHURİYET

Ceyhanlıların coşkusuna eşlik eden ve halkın yoğun ilgi gösterdiği Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Ceyhan Cumhuriyet ile güzel. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti Cumhuriyet'e sonuna kadar sahip çıkan Ceyhanlı kardeşlerimle gurur duyuyorum. Yaşasın Mustafa Kemal Atatürk! Yaşasın Cumhuriyet!” dedi.

Bugün hep birlikte Cumhuriyeti kutluyor olmalarını Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e borçlu olduklarını belirten Başkan Zeydan Karalar, Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Eğer bir gün, benim sözlerim bilimle ters düşerse, bilimi seçin” sözünü hatırlattı ve eşsiz bir lidere, öndere sahip olmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.