Bu kapsamda “Dubai Inclassica International Music Festivalinde 3. Olan gençlik senfonisi üyeleri ve 3. Uluslararası Berussa Bale ve Modern Dans Yarışmasında 1.’lik elde eden öğrenciler Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’i makamında ziyaret etti.

“Suyun Üstü” Filmi, 2024 New York CineFest’te “Suyun Üstü” Filmi, 2024 New York CineFest’te

ÇÜ Gençlik Orkestrası 3. Oldu

Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Gençlik Senfoni Orkestrası 1 - 15 Şubat 2024 tarihleri arasında Middle East Classical Music Academy'in gerçekleştirdiği  “Number One Musical Instituion For Youth Orchestras” ve “Inclassica Internatıonal Music Festival 2024” festivalinde "En İyi Ansamble" kategorisinde Üçüncülük ödülünü kazandı.

Müzik dünyasının bu önemli festivalinde üçüncülük kupasını kazanan Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Gençlik Senfoni Orkestrası üyeleri ve Orkestra şefi Öğr. Gör. Valid Ağayev Rektör Prof. Dr. Tuncel ile bir araya geldi. Öğrencilerle sohbet eden Prof. Dr. Tuncel, katkılarından dolayı orkestra adına orkestra şefine teşekkür belgesi takdim verdi.

Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencileri ve öğretim elemanları dünya genelinde birçok yarışma ve festivale damga vurmaya devam ediyor.

Çukurova Üniversiteli Dansçılar 1. Oldu

3. Uluslararası Berussa Bale ve Modern Dans Yarışmasında ise Çukurova Üniversitesini başarı ile temsil ederek Professionel Character Dance Big Group Seniors kategorisinde 1.’lik ödülünü kazanan ayrıca yarışmanın jüri üyeleri tarafından seçilerek gala temsilinde tekrar sahne alan dansçılar ve öğretim elemanları Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’e sanata ve sanatçıya olan katkılarından dolayı teşekkür etti.

Prof. Dr. Tuncel ise öğretim elemanları ve Konservatuvar Müdürü Prof. Ulviye Akbaş’a teşekkür belgesi verdi. 

Ziyaret anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.