Stratejist olduğu iddia edilen Başkan Akay’ın “Sağ Kolu”nun çok sevdiği Hentbol’a Profesyonel hentbolcu transfer eden yine Başkan Akay’ın değişmez, değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif dahi edilemez spordan da sorumlu olan  “Sol Kolu”, “Bilge Başkan”a siyasi golleri atmaya devam ediyor.

Halktan toplanan vergilerle bütçe oluşturan Seyhan Belediyesi, daha çok hizmet yapmak yerine bu bütçeden oluşan parayla profesyonel hentbolcu transfer ederek halk yerine, birilerinin egosunu tatmin için para harcıyor.

Spora aktarılan bütçenin çocuk ve gençlerin daha çok spor yapmasına imkân tanımak, daha çok verilecek kurslarla çocuk ve gençlerin yeteneklerini ortaya çıkarmak ve çocuk ve gençleri kötü alışkanlıklardan daha da çok uzaklaştırmak amacıyla kullanması gerekirken spordan sorumlu “Sol Kol” nedense profesyonel takımlara önem veriyor!

Aynı zamanda Basın yayın dan da sorumlu olan “Sol Kol” medyaya reklam verip vermemek tercihiyle de profesyonel takımlara harcanan zaman ve para konusunda olumsuz yazıları engellemeye çalışıyor.

Takımların varlığından habersiz olduğu tahmin edilen halk ise sorunlarının giderilmesi için sıra bekliyor. Seyhan Belediyespor ise Hentbolda başarısızlıklarının ardından sezon başı hoca değişikliği yaptı. Yeni profesyonel hentbolcu transfer eden “Sol Kol” Hentbolda başarı bekliyor.

Halkın parasıyla profesyonel oyuncu transfer eden Sol Kol, her şeyi basına servis ettirirken bu transferleri büyük ölçüdeki basına yollamayarak halktan gizlemeye çalışıyor.

NE KADAR PARA HARCADINIZ?

Yapılan transferler ve hoca değişikliği için ayrılan bütçe bilinmiyor. Adanahabermerkezi.com olarak “Bilge Başkan”ın “Bilgisizleri”ne açıkça soruyoruz.

  • Seyhan Belediyespor’un Hentboldaki transferlerine ne kadar ücret ödendi?
  • Hoca değişikliği için ne kadar harcandı?
  • Giden hocaya ve sporculara ödeme yapıldı mı (Tazminat gibi) yapıldıysa ne kadar ödeme yapıldı?
  • Transfer edilen profesyonel hentbolcular, belediyede işe sokuldu mu?
  • Bu sporculara ödenen ücret ne kadar?
  • Bu paralar nereden sağlandı?
  • Seyhan Belediyespor’un Hentbol takımına ayırdığı bu yıl ki bütçe ne kadar?
  • Seyhan Belediyesporda Hentbolda kaç sporcu ve teknik ekip var, yöneticiler kimler, kimler ne kadar para alıyor?
  • Seyhan Belediyespor başkan ve yöneticileri huzur hakkı veya harcırah adı altına herhangi bir şart altında ücret alıyor mu? Alıyorsa ne kadar alıyor?

Tane tane hesap verebilecek kadar şeffaf ve halk dostu iseniz yanıtınızı kamuoyuyla paylaşmak için bekliyoruzuz

Yüreğir Belediyesinde “Borç” Skandalı: Ses Yok! Yüreğir Belediyesinde “Borç” Skandalı: Ses Yok!