Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi’nin olağanüstü genel Kurulu yapıldı ve başkanlığa Abdullah Engin Kanber seçildi.

stat-murat-berhun
Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi Nihat Geven Tesisleri’nde yapılan Genel kurula 79 üyeden 49 üye katıldı. Divan başkanlığını Erdal Fernergiz, üyeliklerini İsmet Ramazan Selçuk ve Bora Erdem’in yaptığı genel kurulun açılışı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Divan Başkanı Erdal Fernergiz,  TSYD yönetiminin yaşanan pandemi, deprem ve yangın nedeniyle olumsuzluklarına karşın iyi işler yaptığını belirterek, kongreye başladı.

engin-kamber-123e324434432

Cafer Esendemir “Çözümün Bir Parçası Olabilirsiniz” Cafer Esendemir “Çözümün Bir Parçası Olabilirsiniz”

Yönetim kurulu, denetim kuru faaliyetlerinin okunmasının ardından  faaliyet ve Denetim kurulu raporları ibra edildi.  Ardından seçimlere girildi ve  Kongreye katılan 49 kişiden 48 kişi oy kullandı ve  Engin Kanber Başkanlığı’nda oluşan yönetim  işbaşına geldi. 
Engin Kanber başkanlığında oluşan yönetimde  Ergun Kara, Adnan Poyraz, Hakan Köker, 
Doğan Gülbasar,  Şehmus Baysal ve Akif Özdemir yer aldı. Yönetim Kurulu yedek listesinde ise Bora Erdem, Eren Bozkurt, Adnan Kulak, Serkan Şenyürek, Aydın Güçlü ve Ahmet Kırmızıdal bulundu.

engin-kamber-123e4

Denetim kurulu ise Sabit Özkeser, Uğur Başaran ve Zafer Şahin, Denetim kurulu yedek listede Abdullah Yangın, Kadir Adıyaman ve Bülent Serin yer aldı. Başkan Engin Kanber, seçim sonrası yaptığı teşekkür konuşmasında, “Olağanüstü bir seçim ile işbaşına geldik. Önceliğimiz TSYD çatısı alında hep birlikte dayanışma içerisinde yer almak. Önceliğimiz yeni idari binamızın bitirilmesi ve tesisimizdeki tadilatların bir an önce yapılmasını sağlamak. Bu konuda katkı koyan herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca oy kullanan, kullanmayan, gelen ya da gelmeyen tüm üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.