Cumhur İttifakı’nın AK Partili Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, Yumurtalık’ta bir dizi temaslarda bulunarak adeta ilçeyi adım adım gezdi. MHP Yumurtalık Belediye Başkan Adayı Aydın Kütükoğlu’nun Seçim İletişim Merkezi’nin açılışına katılan Kocaispir, esnaf ziyareti yaptı, vatandaştan destek isteyerek, “1 Nisan sabahı kazanan Adana olacak, Adana’mızı güzel günler bekliyor” dedi.

Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Yumurtalık’a giderek bir dizi temaslarda bulundu. Sabahın erken saatlerinde ilçeye ulaşan Kocaispir dolu dolu geçen güne Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik’i ziyaret ederek başladı. Ardından MHP Yumurtalık Belediye Başkan Adayı Aydın Kütükoğlu’nun Seçim İletişim Merkezi’nin açılışına katıldı. Burada vatandaşlara hitap eden Başkan Kocaispir, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye 1 Nisan sabahı Adana’nın anahtarını teslim etmeye söz verdiğini hatırlatarak, “Adana Büyükşehir Belediyesi ve 15 ilçe belediyesine Cumhur İttifakı’nın hizmet siyasetinin, birlik beraberlik siyasetinin, dostluğun, kardeşliğin, sevginin bayrağını dikmeye hazır mıyız?” diye sordu. Vatandaşlardan coşkuyla ‘Evet’ yanıtı alan Kocaispir, “Yumurtalık kazanacak, Adana kazanacak” diye konuştu.

KOCAİSPİR: “ADANA BİZE EMANET”

Yumurtalık’ta da yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Kocaispir, esnaf ve vatandaşlarla buluştu. İlçeyi adım adım gezip vatandaşlardan seçime yönelik destek isteyen Kocaispir, daha sonra Yumurtalık Minibüsçüleri Taşıma Kooperatifi ile SS 105 No’lu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret etti. Dernekte vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Kocaispir, “Adana’yı biz tümüyle kazanmak için yola çıktık. Yumurtalık’ın tüm sorunları ve tüm ilçe sakinlerimiz, Adana’mız bize emanet. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” şeklinde konuştu.

KAZANAN ADANA OLACAK

Dernek ziyaretlerinin ardından Deveciuşağı Mahallesi’ne geçen Kocaispir, vatandaşların sorunlarını dinledi. 31 Mart’ın yeni bir başlangıç olacağını söyleyen Kocaispir, “Büyük bir enerji ile yola çıktık. Hazırız, kararlıyız. Bize destek olun yeni bir başlangıca imza atalım. İnşallah birlik ve beraberlik içinde Adana’mızı güzel günler bekliyor. 1 Nisan sabahı kazanan Adana olacak” ifadesini kullandı

KOCAİSPİR’E YOĞUN İLGİ

Yeşilköy ve Kaldırım Mahallelerinde de sevgi seli ile karşılanan Başkan Kocaispir, vatandaşlarla kucaklaştı, sohbet etti. Kocaispir daha sonra AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı ve Yumurtalık Belediye Başkan Adayı Aydın Kütükoğlu ile birlikte, AK Parti'nin kuruluşundan bu yana Yumurtalık ilçesinde; belediye başkanlığı, meclis üyeliği ve ilçe başkanlığı yapmış, ilçe yönetimlerinde ve sandık kurullarında görevde bulunmuş üyelerle toplantı yaptı. Akşam saatlerinde ise Sugözü Mahallesi’ne geçen Başkan Kocaispir, oldukça yoğun katılımlı mahalle toplantısı gerçekleştirdi.