Burada vatandaşlara hitap eden Ömer Çelik; “Adana Türkiye Yüzyılı’nı kucaklamak için Fatih Başkan’a kavuşacak” dedi. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluştu. 

Seyhan Bey Mahallesi’nde gerçekleştirilen toplantıya Çelik ve Kocaispir’in yanı sıra AK Parti Adana Milletvekili Faruk Aytek, AK Parti İl Başkanı Ozan Gülaçtı, İl Kadın Kolları Başkanı Hacer Söylemez, İl Gençlik Kolları Başkanı Önder Yücel, AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Bayram Uzundere, MHP Seyhan İlçe Başkanı Hamit Çetin ve vatandaşlar katıldı.

ak parti-

Burada vatandaşlara hitap eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Belediyeciliğinin ne olduğunu yaşayan illerin bildiğini hatırlatarak; “Türkiye Yüzyılı’nın Adana Yüzyılı olması için, Türkiye Yüzyılı’nın gerçek belediyeciliğin yüz yılı olması için 31 Mart’ta AK Parti ve Cumhur İttifakı diyor muyuz? İnşallah 31 Mart akşamı sandıklar açıldığında bütün ekranlarda şunu göreceğiz; ‘Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığını Fatih Mehmet Kocaispir büyük bir farkla kazandı.’ İnşallah 31 Mart gecesi Adana gerçek belediyeciliğin başkanına kavuşacak. Adana Türkiye Yüzyılı’nı kucaklamak için Fatih Başkan’a kavuşacak.” dedi.  

Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir ise “Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olursam ki inanıyorum sizlerin desteğiyle olacağım. Doğruluktan ve dürüstlükten ayrılmayacağıma, hiçbir ayrım yapmaksızın sizlerin hizmetkârı olacağıma, devletin ve milletin parasına sahip çıkacağıma, bu şehirde yaşayan tüm ihtiyaç sahiplerinin, dulların, yetimlerin, öksüzlerin, gariplerin hamisi olacağıma, gecemi gündüzüme katarak çalışacağıma namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum. Yolumuz, bahtımız açık olsun.” diye konuştu.