Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kentin alt ve üstyapı sorunlarını azaltıp, daha yaşanılabilir bir Adana oluşturmak için mesai mefhumu gözetmeden çalışmaya devam ediyor. Göreve geldiği günden itibaren gerçekleştirdiği hizmetler ve uyguladığı yönetim anlayışıyla Adana’yı geleceğe güvenle bakan bir şehir haline getiren Başkan Zeydan Karalar; Yeşilbağlar, Koza, Güzelevler ve Levent mahallelerini birbirine bağlayan köprünün temelini attı. Köprü yaya ve araç trafiğine uygun şekilde inşa edilecek.

Adana Büyükşehir, Bir Köprünün Daha Temelini Attı

Levent Mahallesi’nde gerçekleştirilen temel atma törenine Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Adana Milletvekilleri, siyasiler, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, bürokratlar ve bölge halkı katıldı.

Başkan Zeydan Karalar’a yoğun ilgi ve sevgi gösterilen törende söz alan muhtarlar, hizmetlerinden ötürü Başkan Zeydan Karalar’a teşekkür ettiler.

ADANA’NIN DÖRT BİR YANINA AYRIM GÖZETMEDEN HİZMET VERİLİYOR

Adana’nın dört bir yanında, halkın kendilerine oy verip vermediğine bakmadan, yoğun hizmet götürdüklerini, önceliği ihtiyaçlara göre düzenlediklerini belirten Başkan Zeydan Karalar, Yüreğir ilçesine önemli yatırım yaptıklarını açıkladı.

Adana Büyükşehir, Bir Köprünün Daha Temelini Attı

HİZMETİN NİCELİĞİ VE NİTELİĞİ ARTIYOR

Köprünün çok sayıda mahalleyi etkileyeceğini ifade eden Başkan Zeydan Karalar, başka yeni köprü ve hizmetlerin de müjdesini verdi.

Yüreğir’e yapılan hizmetlerle ilgili de bilgi veren Başkan Zeydan Karalar, rekor seviyede asfalt döküldüğünü, ihtiyaçların karşılanması konusunda son derece kararlı olduklarını bildirdi.

Adana Büyükşehir, Bir Köprünün Daha Temelini Attı

ADANA EMİN ELLERDE

Adana’da çok daha büyük ve önemli hizmetler vermek için hazırlık yaptıklarını anlatan Başkan Zeydan Karalar, gelir çoğaldıkça hizmetin ve sosyal yardımların artacağını bildirdi. Başkan Zeydan Karalar, “Hiç merak etmeyin Adana emin ellerde. Bu kardeşiniz gece gündüz sizin için çalışmaya devam edecek” dedi.

Konuşmaların ardından köprünün temeli atıldı. 

Bölge halkı ve muhtarlar da hizmetler için minnettarlıklarını aktardı.