Medya

AHM.com'dan zorunlu açıklama

Abone Ol
Adanahabermerkezi.com editörü Murat Berhun, bu tür yorum, söylemlerin artması nedeniyle bir açıklama yaptı. Adana'nın ilk haber ve spor portallarının kurucusu olan ve internet haberciliğinin etik değerler üzerinden yapılmasına katkı vermek adına kuruluşunda yer aldığı İnternet Yayıncıları Derneği'nde  (İYAD) yöneticilik yapan Berhun açıklamasında şu görüşlere yer verdi;

"İnternet medyası son 5 yılda çok gelişti. Hızlı ve ulaşılması kolay olması nedeniyle halk tarafından benimsendi, gelişti. Şuan bilgisayar, tablet veya akıllı telefon üzerinden okumakta olduğunuz Adanahabermerkezi.com haber portalınız da, okunma oranı, altyapısı ve güncellenme sıklığı bakımından sadece Adana'da değil, Türkiye'de kaliteli ve okunan, sağlıklı internet haber portalları kategorisinde yer almaktadır. Günde 10 binlerce kişinin takip ettiği "Doğru haber, Güçlü yorum" parolasıyla yayın hayatını sürdüren Adanahabermerkezi.com halkın "Haber Kaynağı" olma başarısını göstermiştir.
Adanahabermerkezi.com, bu başarısını, "Para veren altın bulsun" anlayışıyla değil, doğru, ilkeli, tarafsız, objektif ve kamu yararı gözettiği habercilik anlayışı ile sağlamıştır. 
Son zamanlarda yaptığımız haberlerde, bu kriterler çerçevesinde yapılmıştır. Bundan sonra da aynı felsefede yayıncılık anlayışımız sürecektir. Kısaca herkes bileği kadar güçlü, yüreği kadar merttir. Ve daha önce de olduğu gibi, Haberlerimiz doğru, yorumlarımız güçlü olacaktır"