Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kentin dört bir yanında halkla kucaklaşmaya, sorun dinlemeye, eksikleri birinci ağızdan tespit etmeye devam ediyor.  Karataş ilçesinde Sirkenli, Çağrışlı, Kesik, Kızıltahta, Çukurkamış, Çimeli, Yüzbaşı, Oymaklı ve Helvacı köylerini ziyaret eden Başkan Zeydan Karalar’a siyasiler, milletvekilleri ve bürokratlar eşlik etti.

Başkan Zeydan Karalar, Karataş’ın köylerindeydi

Her gittiği köyde halkla sohbet eden, sorun dinleyen ve samimi iletişim kuran Başkan Zeydan Karalar, vatandaşın ihtiyaç ve isteklerini teker teker dinledi. Başkan Zeydan Karalar halkın isteklerine popülist yaklaşmadıklarını ve bundan sonra da gerçekçi olacaklarını belirterek, yapılabilecek ne varsa hayata geçireceklerini belirti.

Çok kötü durumda devraldıkları belediyede gerçekleştirdikleri mali disiplin ve doğru yönetim anlayışıyla, büyük hizmetleri borçlanmadan yapabilir hale geldiklerini söyleyen Başkan Zeydan Karalar, ulaşılmayan, sorunlarıyla ilgili çalışılmayan köy neredeyse kalmadığını kaydetti.

Başkan Zeydan Karalar, Karataş’ın köylerindeydi

Halka daha fazla hizmet götürmek için hiç durmadan çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Zeydan Karalar, halka hizmet ederken oy verip vermediğine bakmadan, eşit hizmet verme anlayışıyla hareket ettiklerini belirtti.