Cumhuriyet ve ülkesi için şehit olanların değerini bilmek, geride kalanları unutmamak amacıyla şehit ailelerini ziyaret programı hazırladıklarını ve iki şehit ailesini ziyaret ettiklerini anlatan CHP Adana İl Gençlik Kolu Sekreteri Elif Tamburoğlu, “Toplumumuzun değerleri bizim değerimizdir. Ülkesi için yaşamlarını feda edip şehit düşenleri asla unutmayacağız, unutturmayacağız” dedi.
Her türlü şiddet ve terörün karşısında olduklarını anlatan Tamburoğlu, “Bir amacımız da terörün önlenmesi, nedenleriyle birlikte ortadan kaldırılması, binlerce aile gibi başka ailelerin de aynı acıyı yaşamaması için sesimizi duyurmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.
İKİ ŞEHİT AİLESİNE GİDİLDİ
CHP Adana İl Gençlik Kolu Sekreteri Elif Tamburoğlu’nun verdiği bilgiye göre, gençlik kolu heyeti, 2009 yılında Hakkari’nin Yüksekova İlçesi’nde şehit düşen polis memuru Metin Badak’ın Toros Mahallesi’nde oturan annesi Şenel Badak ve kız kardeşi Gamze Badak, 1996 yılında Muş’ta şehit Şehit Jandarma Komando Onbaşı Haydar Gözel’in Kayışlı Mahallesi’nde ikamet eden babası Cabir Gözel ve kardeşi Ayhan Gözel’i ziyaret ederek görüşüldü.
CHP Adana İl Gençlik Kolu heyetinde, Adana İl Gençlik Kolu Sekreteri Elif Tamburoğlu’nun yanı sıra İl Gençlik Kolu Saymanı İsmail Yelken, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlu Yönetici İlknur İdgü, İl Gençlik Kolu üyeleri Ramazan Koyez ve Kerim Uzun da yer aldı.