Adana Demirspor'da Bucaspor maçının hazırlıkları dün başladı. Öğleden sonra yapılan antrenmanı eksiksiz yapan mavi lacivertlilerde moraller yerinde. Takımda kart cezalısı olmazken, sakatlığı süren Burak Keskin'in de çalışmalara katılacağı bugün doktordan gelecek haberle de toplu çalışmalara katılacağı öğrenildi. Sakatlıktan çıkan Yusuf'un da yavaş yavaş takıma ısındığı gözlemlendi.

Bu durumu memnuniyetle karşılayan taraftarlar,"Bucaspor karşılaşması bizim için olmazsa olmaz oldu. Bu karşılaşmayı kazandığımız takdirde yolumuza devam edeceğiz. takımın eksiksiz olması ise beğeni kazanan diğer nokta."dediler. Koşu idmanı ile başlayan çalışma 5'e 2 ve dar alanda top çalışmasıyla noklandı. Takımda tatik idmanları bugünden itibaren devam edecek.  Futbolcuların yüzlerinin 6 hafta sona güldüğü gözlemlendi.

---------------------------

Brezilyalılar formunu buldu

Luiz'in de gelmesiyle yüzü daha da gülen Junıor, ikinci yarıda beklenildiği gibi değil aksine kötü bir performans sergiliyor.  Ankaragücü maçına gelen kadar sadece Rize'ye gol atan Junıor, Ankaragücü maçında nihayet patlamısını yaptı. Asıl sevindirici nokta Luiz ile beraber golleri atması  tüm camiayı mutlu etti. Zorlu Bucaspor karşılaşması öncesinde de takımın en önemli kozları olacaklar. Luiz ile Junıor, Bucaspor maçında daha çok performans sergilemeleri gerektiğini dile getirdiler.

------------------------------------------

Dayı, beğeni kazanıyor

 

Takım arkadaşları tarafından 'dayı' olarak çağrılan Hüseyin Çimşir, formuyla göz kamaştırıyor. Sakatlık dönemini geride bırakan ve bu dönemde Demirspor'un kötü gidişatı dalgalanmaya neden olmuştu. Ankaragücü maçında  neredeyse iki kişilik oynayan ve rakip ataklarını tecrübesiyle kesen Hüseyin Çimşir elde edilen galibiyiette önemli rol üstlendi. daha yapacak çok işlerinin olduğunu savunan Hüseyin Çimşir, tamamı ile Bucaspor maçını düşünmek zorunda olduklarını anlattı.

----------------------------------

Erçağ formayı kaptırdı

Son oynanan karşılaşmada yedek kulübesinde kalan ve oyuna son 5 dakikada giren Erçağ Evirgen, formasını kaptırdı. Sağ bekte Rıdvan oynarken önünde ise Özgür mücadele verdi. Oyuna sonradan girip yaptığı asist ile Sinan'a gol attıran Erçağ, sevinenlerin başında geldi. Başarılı futbolcu şimdiye kadar 7 gol atarak önemli bir başarıya imza attı. Erçağ,"Bizler için hazır olmak önemli. hangi dakika oynayacağımız veya oynayıp oynamayacağımıza hocamız karar verir. Bundan sonra da hazır bir şekilde forma şansı bekleyeceğim."dedi.

-----------------------