Cumhurbaşkanı Erdoğan, olası bir durumda Sağlık Bakanlığına tahsis edilmek üzere Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan "Sahra Hastanesi" konusunda "Öyle bir şey yok" dedi. 

Erdoğan konu ile alakalı şunları söyledi;

"Aynı şekilde (Kılıçdaroğlu) Adana'da 'Cumhurbaşkanlığının böyle bir dev hastane yapmadığından' bahsediyor. Adana'da hastane falan söz konusu değil ki... Adana'da fuar merkezinin, Belediye Başkanı gelmiş oradaki standları panellerle bölmek suretiyle ortaya 'hastane çıkardım' diye, girişine de 'sahra hastanesi' diye bir yazı yerleştiriyorlar. Ama tabii yalancının mumu yatsıya kadar yanıyor, hemen yan tarafında da 'kongre merkezi' yazıyor, böyle bir durum var." 

"Adana'nın şu anda hastane, yatak kapasitesi itibarıyla doygun şehirlerden biri. Çok lüks modern bir şehir hastanesi başta olmak üzere oradaki diğer hastanelerimizle zaten Adana'nın bu sıkıntılarını biz çoktan yerine getirdik. Demek ki bunun, Adana'da ne var, ne yok, bundan da haberi yok.  'Sahra hastanesi' dediler gidin bakın bakalım şu anda böyle bir şey orada var mı? Yok. Her şeyi yalan"