Başkanlık odasında gerçekleştirilen törene Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Baro Genel Sekreteri Av. Semih Gökayaz , Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Miyesser Ersalan Önenli, Av. Nevzat Elçi, Av. Timur Ortatepe ve meslektaşımızın ailesi, avukatlar ve sevenleri katıldılar. Yapılan yemin töreninin ardından Av. Murat Börekoğlu, Av. Ahmet Can Maraşlıoğlu, Av. Dilara Hilal Demirtaş, Av. İbrahim Yılmaz, Av. İbrahim Deniz, Av. İsmet Can Öztürk, Av. İjlal Özden , Av. Çağla Elif Taş avukatlık mesleğine adım attılar.

Baro Başkanı Av. Veli Küçük, ruhsatı takdim ederken, genç meslektaşlarını kutladı ve keyifli bir meslek hayatı diledi. Başkan Av. Küçük yaptığı konuşmada “ Genç kardeşlerime naçizane tavsiyem olacak, avukatlık mesleği sadece yüksek ücretli müvekkiller ve dosyalar edinme değildir, sadece duruşma salonlarında, dosyalar kapakları arasında yürütülemeyecektir; yaşadığımız bölgeye, ülkeye, topluma ve insanımıza karşı sorumluklarımız vardır. Avukatlık kanununda yer alan özel sorumluluktur bu, Turin ilkelerinde, Havana kurallarında da belirtildiği gibi özel bir görevdir. Baro çalışmalarına da katılarak bu hassasiyetinizi ortaya koyacağınızı inanıyorum.“ dedi

Ayrıca Baro Başkanı Av. Veli Küçük; “Ülkemizin yargı bağımsızlığını zedelendiği, hukuksuzluğun çok fazla yaşandığı bu zamanda, aydınlık, çağdaş bir gelecek açısından avukat olarak bizlere büyük bir görev düşmektedir.” dedi.  Genç meslektaşlarımıza cübbelerini değerli üstatlarımız; Baro Başkanı Av. Veli Küçük , Baro Genel Sekreterimiz Av. Semih Gökayaz ve baromuz mensuplarından Av. Zafer Koyuncu, Av. Mustafa Topaloğlu , Av. Ali Yavuz, Av. İsmail Demirdüzen, Av. Aytaç Er, Av. Vecih Yamanyılmaz ve Av. Tolunay Toybukoğlu giydirdi.