Özellikle duruşları nedeniyle baskıya maruz kaldıklarını ileri süren bir çok baroda pandemi bahane edilerek seçimler ertelenmişti. Adana Barosu da normalleşmeyle 15 haziran tarihinin ardından genel kurulunu yapacak. 

Adana Barosunda 2 dönem Başkanlık yapan Av. Veli Küçük görevini, içinde bulunduğu grubun istişaresi sonucunda belirlenen Av. Semih Gökayaz'a devretmeyi planlıyor.  Tek adayla yapılması beklenen Genel kurulun yapılması netleşince aday sayısı 3'e çıktı. Semih Gökayaz'ın dışında genel kuruldaki seçimde Ümit Büyükdağ ve Osman Olcay'ın da liste çıkaracağı çürenildi. Süreç içinde başka aday çıkmazsa seöim 3 adayla gerçekleşecek.

AV. VELİ KÜÇÜK "HALKIN VİJDANI" OLDU!

Av. Veli Küçük'ün  görev yaptığı süre içerisinde olaylara ve durumlara hukuk penceresinden bakarak adeta  "Halkın Vijdanı" olarak davranış sergilemiş olması kent adına kazanım oldu.  Özellikle Barolara yönelik "Bölme" sürecindeki etkin mücadelesi ile dikkat çeken Av. Veli Küçük'ün bundan sonra da kent  ve kentlinin kalkınmasına farklı makamlarda katkı vermesi bekleniyor.

Veli Küçük'ün başkanlığı döneminde Genel Sekreter olan Semih Gökayaz'a grubunun Avukatları güveniyor. Av. Semih Gökayaz'ın kazanması durumunda Adana Barosunun geleneksel duruşuyla "Halkın vijdanı" olmaya çalışacak. Adana Barosunda genel kurul, "Genel Kurul İlanı" verildikten sonra süreç doğrultusunda tamamlanacak.