Yol Müdürü Hüseyin Dündar’dan çalışmalarla ilgili bilgi alan Zihni Aldırmaz, daha sonra esnafla sohbet etti.
   Keresteciler Sitesi Başkanı Ali Cerit, siteye yapılan hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a teşekkür etti. Akıllı dokunuşlardan övgüyle söz eden Ali Cerit, “Kavşak düzenlemeleri Adana trafiğini rahatlattı. Şehrin asıl morale ihtiyacı vardı. Yaptığınız hizmetlerden dolayı Adana moral kazandı. Adana Avrupai bir şehir oluyor” dedi.
   Adana Sanayi Odası (ADASO) Başkanı Sadi Sürenkök de, küçük ve orta ölçekli sanayi sitelerine yapılan hizmetlerden dolayı Zihni Aldırmaz’a teşekkür etti. Zihni Aldırmaz’ın bugüne kadar el atılmayan sorunları çözdüğünü belirten Sadi Sürekök, “Bizler sizlerin sorunlarını çözmek için varız. Sayın Başkanımız da her konuda anında çözüm üretiyor. Kendisine huzurunuzda teşekkür ediyorum. Çünkü mazaret değil çözüm üretiyor. Her konuya çözüm odaklı yaklaşıyor” şeklinde konuştu.
   Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ise, belediyenin imkanlarının artmasıyla daha fazla hizmet üretebileceklerini söyledi. Yeni Büyükşehir Yasası’nın imkanları artırmasını umduklarını kaydeden Zihni Aldırmaz, “Her konuda yanınızdayız. Yeni yasa ile ufkumuz açıldı. Artık tüm il sınırları belediye sınırlarına dahil olacak” dedi.
   Zihni Aldırmaz ve ADASO Başkanı Sadi Sürekök, sohbet toplantısının ardından siteyi gezdiler.