Özel Erkan Koleji Okul Aile Birliği’nce düzenlenen; ‘2. Geleneksel Brunch’ta öğrenci, öğrenci velisi, öğretmen ve idareciler buluştu, ortaya da birbirinden renkli görüntüler çıktı.

Kaktüs Kent’te organize edilen bruncha yoğun ilgi gösterildi. Erkan Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Hatipoğlu, başkan Vekili Serdar Hatipoğlu, yönetim kurulu üyesi Erdal Hatipoğlu ve Genel Koordinatör İzzettin Yüzçelik’in de katıldığı etkinlikte objektiflere de renkli görüntüler yansıdı. Öğrenci velileri arasında yeni dostluk köprüleri kurulurken, var olan arkadaşlıklar da güçlendirildi.

Aileleri ile birlikte ‘2. Geleneksel Brunch’a katılan öğrenciler ise, palyaço ve çeşitli etkinliklerle keyifler anlar yaşadı. Öğrenci, öğretmen, veli ve idarecileri buluşturan organizasyona katılanlar, orkestranın seslendirmiş olduğu birbirinden hareketli parçalar ile de gönüllerince eğlendi.

‘2. Geleneksel Brunch’ ile ilgili olarak genel bir değerlendirme yapan Özel Erkan Koleji İlköğretim Okulu Müdürü Nazmiye Çabuk, “Bu tür etkinliklerle birlikte öğrenci ve öğrenci velilerinin birbirlerini yakından tanıyıp, öğretmen ve idarecilerle bir araya gelmelerine fırsat sunuyoruz. Geleneksel hale getirdiğimiz bu etkinliği, önümüzdeki dönemde düzenlemeye devam edeceğiz” dedi. Konuşmaların ardından Erkan Koleji Genel Koordinatörü İzzettin Yüzçelik, öğrenci, veli, öğretmen ve diğer idarecilerle birlikte pasta kesti.