Gülbani D. (31), sevgilisi Hakkı A.'nın (45) isteği üzerine cinsel ilişkiye girmesi için komşusunun ilköğretim okulunda okuyan 11 yaşındaki kızı G.C.'yi hedef seçti. Kızın annesini 'Öksüz ve yetim çocuklara yardım dağıtılacakmış, kızına da yardım alalım' diyerek kandıran Gülbani D., küçük kızı yanına aldıktan sonra cep telefonuyla sevgilisi Hakkı A.'yı arayarak, "Kızı ayarladım. Okuldan getiriyorum. Meyve suyuna ilacı koyup içireceğim. Ancak 50 lira isterim" dedi. Polis, bir başka suç nedeniyle
telefonlarını dinlediği Hakkı A. ve sevgilisi Gülbani D.'yi küçük kızla birlikte minibüse binerken yakaladı. Tutuklanan ve 29'ar yıla kadar hapis istemiyle son kez hakim karşısına çıkan iki sanık, suçlamaları kabul etmedi. Gülbani D.'den 18-19 yaşlarında birini istediğini belirten Hakkı A., "Ancak kızın yaşının küçük olduğunu görünce herhangi bir şey yapmadım" dedi. Gülbani D. de savunmasında, "Amacım Hakkı'nın kızı küçük görüp, cinsel isteklerinden vazgeçmesiydi. Kendisine teslim etmeyecektim, pişmanım"
diye konuştu.
Mahkeme heyeti, her iki sanığı "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçundan 12'şer yıl, "cinsel taciz"den de 1'er yıl 6'şar ay hapis cezasına çarptırdı.