Çarşamba günü akşamı kente gelen Kılıçdaroğlu ilk olarak  "Adana'da Gençlik Buluşması"nda gençlerle biraraya gelerek sohbet etti. 

Kemal Kılıçdaroğlu, burada Adana'da partinin en kıdemli Üyesi olan 98 yaşındaki Mehmet Yıldız ile buluşarak kısa süreli sohbet etti. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sabah kahvaltısındaysa Adana Nakliyatçılar Sitesinde kamyoncu ve TIR'cı esnafla buluştu. 

Kılıçdaroğlu Adana Sanayi Odasında Adana iş dünyası temsilcileriyle biraraya gelerek ekonomi hakkındaki görüşlerini aktardı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu daha sonra Kozan'a geçti. Kılıçdaroğlu Gündüz bakımevinin açılışının ardından, Şehit Kubilay Parkı'nda Büyükşehir Belediyesinin park ve toplu açılış törenine katıldı.

Burada konuşan Kılıçdaroğlu, herkesin demokrasiye ve sevgiye susadığının görüldüğünü ifade ederek şöyle konuştu;

Her birimiz bu güzel coğrafyada huzur içinde yaşamak istiyoruz ve bunu yapacağız. Söz veriyorum, bu millet kucaklaşacak, terörü bitireceğiz. Söz veriyoruz bu coğrafyada hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek, huzur içinde yaşayacağız, kadın erkek eşitliğini sağlayacağız. Kadın, emeğiyle, alın teriyle huzur içinde çalışacak, huzur içinde evinde olacak, huzur içinde çocuğunu yatıracak

Açılışların tamamlanmasının ardından Kılıçdaroğlu daha sonra Adana'daki STK ve kanaat önderleriyle toplantıya iştirak etti. 

Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyetin son durağı Çukurova Belediyesinin toplu açılış töreni oldu.