Nurs Lokman Hekim Yönetim Kurulu Üyesi ve Koza TV Genel Müdürü Nedim Yılmaz, Koza TV ve Kanal A Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Selahattin Sekin ve Program Müdürü İbrahim Karanfil ile birlikte Adana Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan’ı makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

 Isparta’dan Adana’ya geldiğini ve yüksek tempolu bir çalışmanın içine girdiklerini söyleyen Ahmet Zeki Gürkan, Adanalının huzurunu sağlamak için çalıştıklarını söyledi.


Bu arada Nedim Yılmaz’dan Yılmaz Ailesi’nin sahibi olduğu Nurs Lokman Hekim, Koza Tv, Kanal A Televizyonu, Nurs TV, Radyo A ve Radyo Çukurova hakkında bilgi alan Ahmet Zeki Gürkan, toplumda huzurun sağlanması adına medya kuruluşlarına büyük görevler düştüğünü söyledi.

 

Nedim Yılmaz ise Adana’da huzurun sağlanması ve suç oranlarının düşmesi için 5 medya kuruluşu ile ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

 

Bu arada ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adana İl Emniyet Müdürü Gürkan, ziyaretlerinden dolayı Nedim Yılmaz ve Selahattin Sekin’e çalışmalarında başarılar diledi.