Okulun önündeki kaldırıma denk gelen yerde çökme sonucu derin bir çukur oluştu. Mahalleli ve okul müdürü hemen Seyhan Belediyesi ve ASKİ´ye haber verdi. Ancak iki yerden de vatandaşlara dilekçe ile başvurulması gerektiği bildirildi.
Bunun üzerine hem mahalleli, hem muhtar hem de okul müdürü dilekçe ile başvurarak çukurun kapatılması için başvuru yapıldı. Ama aradan bir hafta geçmesine rağmen ne çukur kapatıldı ne de çukurun etrafına uyarıcı bir şey konuldu.

İlgisizlik kalmalarına tepki gösteren mahalle sakini Celal Cankesen (66), her yere başvurmalarına rağmen bir sonuç elde edemediklerini belirterek, "İllaki İstanbul´daki gibi bir Dilaralar mı ölsün? Ondan sonra mı gelip yapılacak?. Neden yetkililer böyle yapıyor?" dedi.

Cankesen, bir haftadır yetkililerin gelmemesi üzerine önce Seyhan Belediyesi Yol Müdürlüğü´nü aradığını ardından ise ASKİ´yi aradığını, ancak verilen yanıtların çok komik olduğunu ifade ederek, "Seyhan Belediyesi, kanalizasyona ASKİ´nin baktığını söylüyor.

ASKİ´yi arıyoruz orası ara yol olduğu için Seyhan Belediyesi bakıyor diyor. Biz onlarla konuştuk ´Orada çalışma yaparsak yola verilen zararı karşılamayacaklarını söylüyorlar o nedenle gelemiyoruz´ diyorlar.

Ya bu nasıl bir iştir. İki belediyenin anlaşmazlığı yüzünden burada çocuklar ölebilir. Ben buna bir anlam veremedim" dedi.