• USD 32,56
  • EUR 35,08
  • ALTIN 2.436,21
  • BİST100 9.916
  • BTC 62.620

Adana demirspor Haberleri

adana demirspor haberleri ve güncel adana demirspor gelişmeleri, adana demirspor ile ilgili tüm video, adana demirspor fotoğrafları ve adana demirspor haberleri Adana Haber Merkezi - Adana Son Dakika Haberleri sitemizde


Spor

Adana Demirspor deplasmanda karşılaştığı Rizespor'a 1-0 yenildi.. .

Spor

Sosyal medya üzerinden takımın gidişatına yönelik bir açıklama bekleyen bir taraftara Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak bir yanıt verdi.

Spor

Adana Demirspor Sağ bek Jones Svensson ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Spor

Adana Demirspor deplasmanda karşılaştığı Galatasaray'a "Amatör Ruhla" oynayınca sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.

Spor

Adana Demirspor, Kayserispor deplasmanında 1-1 beraber kaldı. Bu sonuçla uzun süredir istikrarlı futbol oynayamayan Adana Demirspor'da Kluivert eleştirildi.

Spor

Adana Demirspor son haftalardaki kötü futbolunu Fenerbahçe maçında da sürdürdü. Ertaç'ın gününde olması 1 Puanı kurtardı. 0-0

Spor

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak hakkında ortaya atılan "Bahis Çetesi" iddialarına çok sert tepki verdi.

Spor

Adana Demirspor deplasmanda karşılaştığı Sivasspor ile 1-1 berabere kalırken Fenerbahçe maçı öncesi Kluivert tartışılır oldu.

Spor

Adana Demirspor taraftar grubu Şimşekler Grubundan "Söz verdiği halde Deplasmana Gitmek İçin otobüs tahsisi" yapmadığı için Adana Büyükşehir Belediye Başkanı...

Spor

Adana Demirspor kendi sahasında karşılaştığı Konyaspor'u 3- 0 mağlup ederek taraftarına Cumhuriyet Bayramı armağanı verdi.

Özel Haber

Adana Demirspor taraftarı Fatih Karagümrük karşılaşması öncesi statta kendine ayrılan bölümü doldururken ilginç bir rekora imza attı.

Spor

Adana Demirspor kendi sahasında karşılaştığı Trabzonspor'u 1 - 0 kazanarak kendi sahasında arka arkaya 5. maçını kazanmış oldu.