• USD 32,22
  • EUR 35,12
  • ALTIN 2.508,46
  • BİST100 10.644
  • BTC 66.754

Mhp adana Haberleri

mhp adana haberleri ve güncel mhp adana gelişmeleri, mhp adana ile ilgili tüm video, mhp adana fotoğrafları ve mhp adana haberleri Adana Haber Merkezi - Adana Son Dakika Haberleri sitemizde


Siyaset

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Cumhuriyetin 100. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı…

Siyaset

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, İl Yönetim Kurulu toplantısında Büyükşehir Belediyesi’ni kazanma azim ve kararlılığı içinde olduklarını vurguladı.

Siyaset

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ilçe başkanlarıyla birlikte yayımladığı bildiride, Gazze'de katliamlara devam eden İsrail ve ABD'yi kınadı.

Siyaset

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı başkanlığında gerçekleştirilen İl Yönetim Kurulu toplantısında, yerel seçim hazırlıkları  istişare edildi.

Siyaset

Kanlı, “MHP varsa her sorunun mutlaka çözümü vardır. Cumhur İttifakı olarak Adana’da hizmete talibiz. Adana’da sorunları biz çözeriz.” dedi.

Siyaset

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Zeydan Karalar yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi’nin “Yapboz, yeniden yapboz” mantığıyla çalışıp, Adana’ya hizmet yerine zarar...

Siyaset

MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı, Milletvekili Ersoy ve İl Divan Kurulu Üyeleri, Adana’da devletin koruması altında barınan depremzede çocukları ziyaret...

Siyaset

MHP Adana İl Başkanlığı’nda ilk yönetim Kurulu toplantısını yapılırken, görev dağılımı sonucu İl Divan Kurulu da belirlendi.

Siyaset

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, 14. Olağan İl Kongresinde güven tazeledi. Kongre olağanüstü yoğun ilgiye ve coşkuya sahne oldu.

Siyaset

MHP Adana 14. Olağan İl Kongresi 9 Eylül 2023 tarihinde cumartesi günü Sarıçam Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Kültür-Sanat

Kanlı, Adana’daki güzelliklerin, öne çıkan olumsuzlukların gölgesinde kalmaması gerektiğini vurguladı.