• USD 32,27
  • EUR 35,08
  • ALTIN 2.469,50
  • BİST100 10.320
  • BTC 65.767

Yüreğir belediyesi Haberleri

yüreğir belediyesi haberleri ve güncel yüreğir belediyesi gelişmeleri, yüreğir belediyesi ile ilgili tüm video, yüreğir belediyesi fotoğrafları ve yüreğir belediyesi haberleri Adana Haber Merkezi - Adana Son Dakika Haberleri sitemizde


Yerel Yönetimler

Yüreğir Belediyesi’nin doğa dostu ‘sıfır atık’ çalışmaları kapsamında hayata geçirdiği ‘Biyobozunur Atık Projesi’ büyüyor.

Yerel Yönetimler

Yüreğir Belediyesi hayata geçirdiği Aile Destek Merkezleri ile (ADEM), Yüreğirli kadınların psikososyal, mesleki ve kişisel yönden gelişimlerine destek oluyor.

Yerel Yönetimler

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Yamaçlı ve Güneşli Mahallesi esnafı ile bir araya geldi. Başkan Kocaispir, esnafa hayırlı işler...

Yerel Yönetimler

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Şehit Erkut Akbay Mahallesi kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulundu.

Siyaset

Demokratik Sol  Parti (DSP] Yüreğir ilçe Başkan Ayhan Ağdaş "Yüreğir Belediyesini, Yüreğir'de yaşayanlar yönetecek" dedi.

Sağlık

Yüreğir Belediyesi, hareket kısıtlılığı bulunan hastalara Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hasta Nakil Aracı ile ücretsiz ulaşım hizmeti vermeye devam ediyor.

Yerel Yönetimler

Yüreğir Belediyesi bu yıl üniversitede 4 yıllık örgün eğitimi kazanan tüm Yüreğirli öğrencilere Bin 500 TL eğitim desteği verecek.

Yerel Yönetimler

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, ‘Akşam Çayı Buluşmaları’ kapsamında Solaklı halkıyla buluştu

Yerel Yönetimler

Yüreğir Belediyesi, 40’ıncı yaş gününü kutlayan bedensel engelli Levent Çakır’a sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

Yerel Yönetimler

Yüreğir Belediyesinin kırsal mahallelerde yaşayan çocuklara yönelik uyguladığı “Yüreğir’i Geziyorum” projesinin bu yılki etabı başladı.

Yerel Yönetimler

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’i ziyaret etti.

Yerel Yönetimler

POMEM ve PMYO sınavına katılacak adaylar için ücretsiz olarak düzenlediği fiziki yeterlilik parkur hazırlık kurs kayıtları başlıyor.