Medya

Kemal Işık’ı sonsuzluğa uğurladık

Abone Ol
Kemal Işık'ın eşi Nevin, oğlu Gürkan, kızı Işıl, ile ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, Ankara Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Nazmi Bilgin ve çok sayıda basın mensubunun katıldığı törende konuşan ÇGC Başkanı Esendemir, Işık’ın erken yaşta hayata veda ettiğini belirtti.

Meslek ilkeleri, hayata bakışı ve davranışlarıyla  Kemal Işık'ın her zaman kendilerine örnek olacağını dile getiren Esendemir, Kemal Işık’ı hiçbir zaman unutmayacaklarını sözlerine ekledi.

Işık'ın bir sevgi öğretmeni olduğunu dile getiren AGC Başkanı Nazmi Bilgin de Işık’ın geride bıraktığı eşinin ve çocuklarının kendilerine emanet olduğunu söyledi.

Işık’ın cenazesi daha sonra önce evine sonra da toprağa verilmek üzere Kabasakal Mezarlığı’na götürüldü. Işık’ın cenazesi burada dualar eşliğinde sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

KEMAL IŞIK KİMDİR?

Ankara Üniversitesi Gazetecilik Yüksekokulu mezunu olan Kemal Işık, mesleğe Tercüman Gazetesi Ankara Bürosu’nda başladı. Daha sonra Tercüman Gazetesi Adana Bölge Temsilciliği, Anadolu Ajansı Bölge Müdürlüğü ve Çukurova Üniversitesi Basın Müşavirliği yaptı. Evli ve 2 çocuk babası olan Kemal Işık, 66 yaşındaydı.