TMMOB Makina Mühendisleri Odası Adana Şubesi, meslekte 25, 40 ve 50. yılını dolduran üyelerine birir plaket verdi.
Seyhan Oteli’ndeki plaket töreninde konuşan MMO Adana Şube Başkanı Hüseyin Atıcı,  mühendisliğin yaşamın her alanında bulunduğunu, sosyal yönünün de çok güçlü olduğunu
Belirterek, ülkemizin sanayileşmesinde önemli görevler üstlendiğini, mesleğin daha saygın olması için herkese görev düştüğünü söyledi.
İLK PLAKET BABAYA

Makina Mühendisleri Odası Adana Şubesi’ndeki plaket töreninde duygusal anlar da yaşandı. Oda Başkanı Hüseyin Atıcı, meslekte 25, 40 ve 50. yılını dolduran üyelere plaket verirken “Bugün benim için özel bir gün. Bu mesleği bana sevdiren baba Hasan Atıcı meslekte 40. yılını dolduran üyelerimiz arasında. Kendisine bu plaketi vermekten büyük mutluluk duyuyorum” diye konuştu.
Meslekte 50. yılını dolduran üye plaket törenine katılamadı. Plaketler Oda denetleme kurulu üyesi Ali Özdemir, Başkan Vekili Erdal Taş, Şube Sekreteri İmdat Çetiner, Sayman Hasan Emir Kavi, Yönetim Kurulu Üyeleri Devrim Alkan, Hüseyin Kalantor, Nusin Uncu, Arzu Gürgen, Alper Tapanyiğit ve Berrin Ataşer tarafından verildi.
Seyhan Oteli’ndeki törende meslekte 50. yılını dolduran 2, 40. yılını dolduran 28 ve 25. yılını dolduran 38 üyeye plaket verildi. Tören sonrasında Makine Mühendisleri canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.