Osmaniye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü koordinasyonunda kent genelinde yeşil alanların arttırılması amacıyla çalışmalar durmaksızın devam ediyor. Bu kapsamda çocukların ve yetişkinlerin daha yeşil alanlarda vakit geçirip oyun oynayabilecekleri, spor yapabilecekleri alanların artırılması yönelik mahalle aralarında yeni yeşil alanlar hizmete alınıyor. 
Devlet Bahçeli ilk ve son etap, Fakıuşağı, Baş Mahalle, Kazım Karabekir, Selimiye, Rahime Hatun mahalleleri ile Çardak yolu üzerinde yapım çalışmasını tamamlanan 8 yeni park vatandaşların kullanımına açıldı. Modern düzeyde projelendirilen parklar mahalle aralarına nefes olurken, mahalle sakinleri için de rahat vakit geçirebilecekleri alanlar haline geldi. 

Mersin CHP'de Bayramlaşma Heyecanı Mersin CHP'de Bayramlaşma Heyecanı

Parkların Osmaniye’ye hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Kadir Kara, “Yapımı tamamlanan 8 parkımızı hemşerilerimizin hizmetine açtık. Çocuklarımızın mahalle aralarında oluşturulan yeşil alanlarda güvenli bir şekilde oyun oynamaları ve yetişkin hemşerilerimizin de rahatça vakit geçirebilecekleri şekilde parklarımızı tasarladık. Yaşanılabilir yeşil alan çalışmalarımız kent genelinde devam ediyor” diye konuştu.