Yeniden Refah Partisi Adana Milletvekili adayı olan Serdal Sündük "Milletimizin her kesimine yönelik kaynak paketlerimizle göreve hazırız. Adanalıların desteğiyle inşallah şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bugünkü ziyaretimizde esnafımızın desteğini yanımızda. Biz geliyoruz." dedi.

Yeniden Refah Partisi Yüreğir İlçe Başkanlığı yaptığı sırada gösterdiği gayretler ve sosyal yardımlarıyla adından başarıyla söz ettiren Serdal Sündük partisinden Adana Milletvekili Adayı olduktan sonra siyasi çalışmalarını hızlandırdı.

Adana şehir merkezindeki Sefa Özler Caddesi'ndeki esnafları ziyaret edip hayırlı işler dileğinde bulunan Sündük vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Serdal Sündük Esnafı Ziyaret Etti, Desteklerini Aldı

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde Cumhurbaşkanlığı için Cumhur İttifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'a Adana milletvekilliği için ise kendisine destek isteyen Sündük, "Allah'ın izni ile 15 Mayıs'ta Türkiye yeni bir sabaha uyanacak. Meclis'te Yeniden Refah'ın bayrağı dalgalanacak. İstikrarın süreceğine ve parti olarak gireceğimiz bu ilk seçimlerden alnımızın akıyla ayrılacağımıza inanıyorum. Başta Adana olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanından adaylarımızı milletvekili olarak Ankara'ya göndereceğiz" dedi.

Son zamanlarda küresel ölçekli bir ekonomik dalgalanma yaşandığını ve ekonomik krizin en çok hissedildiği ülkelerden birisinin de Türkiye olduğunu vurgulayan Serdal Sündük; "Vatandaşımız en çok hayat pahalılığından söz ediyor. Biz de bunun bilincinde olarak projelerimizi hazırladık. Kaynak paketlerimizle ülkemiz bu sıkıntıları aşacak ve milletimizin yüzü Yeniden Refah ile gülecek. Başta dar ve sabit gelirliler olmak üzere, çiftçimize, esnafımıza, sanatçımıza, sanayi ve ticaretle uğraşan insanımıza, yarınlarımızın umudu girişimci gençlerimize, toplumun her kesiminden her insana yönelik icraatlarımızla vatandaşımıza can suyu olacak desteklerimizle bu zor günleri hep birlikte aşacağız" ifadelerini kullandı.

Ramazan ayının son günlerinde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine 7'den 70'e tüm Adanalıların teveccühüne mazhar olan Yeniden Refah Partisi Adana Milletvekili Adayı Serdal Sündük açıklamalarını; "Ben de bu kentte ticaret yapıyorum. Bu kadim şehrin her sokağını adım adım bilirim. Gitmediğim, görmediğim bölgesi kalmadı. Adana olarak geçmişte nasıl ülkeye yön veren bir konumdaysak bugün de bunu başarabiliriz. Bunu gerçekleştirecek irade bizdedir. Genel Başkanımız Fatih Erbakan'ın önderliğinde Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın çizdiği Milli Görüş ilkeleriyle umut var, çare var, çözüm var. Her zaman milletimizin yanında olan bir Yeniden Refah Partisi var" sözleriyle tamamladı.

Serdal Sündük Esnafı Ziyaret Etti, Desteklerini Aldı

6 Şubat'ta yaşanan ve yüzyılın felaketi olarak adlandırılan deprem felaketinin ardından Yeniden Refah Partisi Yüreğir İlçe Başkanı olarak teşkilatını hızlı bir şekilde harekete geçiren Serdal Sündük deprem ve sel felaketlerinin yaşandığı bölgelere yaptığı yardımlarla da adından söz ettirmiş ve Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi'nin takdirini kazanmıştı. Sündük bayram öncesi de yine deprem bölgelerine yönelik hem bayramlık kıyafet hem de yüzlerce çift ayakkabı yardımıyla göz doldurdu.