Kışla Mahallesi'nde Dernek Başkanı Uğur Sarıca, Yönetim Kurulu Üyeleri ve ile bir araya gelen Başkan Çelikcan Adana'da bulunan bütün sivil toplum örgütleri ile işbirliğinin devam edeceğini belirtti.
Yüreğir'in hızlı bir şekilde gelişen bir ilçe olduğunu belirten Başkan Çelikcan bir çok özel ve kamu yatırımının Yüreğir de başladığını belirterek 'Son yıllarda yapılan yatırımlar ilçemizin kalkınmasına önemli katkı sağlamaktadır. Yüreğir Belediyesi olarak başlattığımız kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam etmektedir. Özellikle Kışla Mahallesi'nde başlattığımız kentsel dönüşüm çalışmaları Yüreğir'in önünü açacak bir projedir. İhaleyi alan müteahhit çalışmalarına başladı. Burası bütün Yüreğir için örnek bir proje olacaktır. Bu çalışmaları gören özel yatırımcılar Yüreğir'den yer bakmaya başlamaları çok önemlidir. Özel bir yatırımcımızın yaptığı konut yatırımı bunun en güzel örneğidir. Bu yatırımlarının arkası gelecektir. Dolayısıyla Yüreğir Adana'nın parlayan yıldızı olacağından kimsenin şüphesi olmasın.

Son dönemde yapılan kamu yatırımlarının Yüreğir'e çok büyük katkısı olacaktır. Bölge Adliye Mahkemesi, Adliye Sarayı ve Sağlık Kompleksi Yüreğir de kısa süre içerisinde tamamlanacaktır. Bu yatırımlar ilçemizin kalkınmasına çok büyük katkısı olacaktır. Bu yatırımların gelmesinde bizim de çok büyük katkımız olmuştur. Bakanlıklarımızla yapılan görüşmelerimizde bu yatırımların ilçemize yapılması için gayretlerimiz oldu. Çok şükür bunda da başarılı olduk. Yapacağımız bütün çalışmalarda bütün sivil toplum örgütlerimiz ve vatandaşlarımızın istek ve taleplerini her zaman dikkate alarak çalışmalarımızı devam ettireceğiz.' şeklinde konuştu.

KOZAK Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Çelikcan'a ziyaretinden dolayı teşekkür edip yeni dönemde başarılar dilediler. Geçen 5 yılda Yüreğir de güzel çalışmalar yapıldığını belirten KOZAK Derneği Başkanı Uğur Sarıca ' Bu yeni dönemde başarılı çalışmalarınızın devamını diliyoruz.' diyerek Başkan Çelikcan'a başarılar diledi.