CHP'nin çeşitli kademelerinde görev almış bir grup partilisi ile Çapa Restaurant'ta biraraya gelen Güvel, "Adana, işsizlikte en ön saflarda yer aldığı için yoksullukta da başı çekiyor. Son olarak yine bir kötü olayla gündeme oturduk. Büyükşehir Belediyesi'nde meydana gelen üzüntü verici olaylar kentimize bir darbe daha vurmuştur" dedi.

CHP olarak ülke ve Adana meselelerine sahip çıkmak zorunda olduklarını kaydeden Güvel, CHP'de parti içi küskünlüklere ve dargınlıklara yer olmadığına dikkat çekti. CHP'nin daha iyi bir ülke ve daha iyi bir Adana için vargücüyle çalıştığını ifade eden Güvel, şunları söyledi:

"Türkiye'de medeni ve çağdaş uygulamalar için CHP'yi iktidara taşımak zorundayız. Adana'da İl ve ilçe kongrelerimizi tamamladık. Yeni bir sürece girdik ve bu süreçte daha çok çalışmalıyız. Milletvekili arkadaşlarımızla son olarak deprem bölgesi Elazığ'a gittik ve gördük ki insanlar CHP'ye gerçekten ilgi duyuyor, ümit bağlıyor. Önümüzdeki ilk genel seçimlerde Türkiye'nin içinde bulunduğu kötü koşullar CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı başbakan yapmayı gerektiriyor."
Güvel, konuşmasının ardından partilileriyle görüş alışverişinde bulundu