• USD 32,21
  • EUR 35,12
  • ALTIN 2.504,53
  • BİST100 10.644
  • BTC 66.331
3 hafta önce Yurttan

CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, deprem bölgesinde artan çevre sorunlarına ve Hatay’da ÇED raporu zorunluluğunun kaldırılmasına yönelik yazılı bir basın açıklaması yaptı.

3 hafta önce Siyaset

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, 2023 yılının ilk üç ayında 1 milyar 8 milyon 142 bin TL olan saray harcamalarının bu yılın aynı döneminde 2 milyar 221 bin 830 TL’ye çıktığını belirtti.

3 hafta önce Spor

Adana’nın geleneksel olarak yapılan Tennis Europe Junior Tour Çukurova Belediyesi Cup 14 Yaş Uluslararası Tenis Turnuvası’nın 24’üncüsü başladı.

3 hafta önce Güncel

12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Satranç Turnuvası 19-21 Nisan 2024 tarihlerinde, ASKİ Atatürk Spor Salonu'nda Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Satranç Federasyonu Adana İl Temsilciliği ve Karnaval Komitesi organizasyonunda gerçekleştirildi.

3 hafta önce Özel Haber

31 Mart seçimlerinde el değiştiren Belediyelerde Yeni Başkanları, kaynakların önemli bir bölümü kullanılmış bir bütçe bekliyor.

3 hafta önce Sağlık

Adana Diş Hekimleri Odasının Sarı ve Mavi listeyle gidilen 2024-2026 Dönemi Olağan Genel Kurul ve seçimleri sonucu mevcut Başkan Dt. Fatih Güler ve ekibi seçimin galibi oldu.

3 hafta önce Yerel Yönetimler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla belediye kreşlerini ziyaret ederek çocukların sevincine ortak olan Başkan Kozay, kreşlerdeki etkinliklere katılarak çocuklarla bayramlaştı.

3 hafta önce Ekonomi

DAİMFED (Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu) Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, ve beraberindeki heyet Başkan Karalar'ı ziyaret etti.

3 hafta önce Yerel Yönetimler

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hilal Işık Aşrak kreş ve gündüz bakım evini ziyaret ederek çocukların hazırladığı gösteriyi izledi.

3 hafta önce Yerel Yönetimler

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, çocukların ülkenin geleceği için taşıdığı önemin bilincinde olunması gerektiğini söyledi