• USD 32,21
  • EUR 35,12
  • ALTIN 2.504,53
  • BİST100 10.644
  • BTC 66.492
3 hafta önce Güncel

Kedilerin sağlığı ve hijyeni, doğru kedi kumu seçimiyle doğrudan ilişkilidir. Son dönemlerde popülerlik kazanan bentonit kedi kumu, kedinizin tuvalet ihtiyacını karşılamak için etkili bir çözüm sunar.

3 hafta önce Ekonomi

Futbolcuların en çok tercih ettiği krampon modellerinden biri olan Nike Tiempo, sahanın her noktasında üstün performans sunuyor.

3 hafta önce Adana

Adana'da havaların ısınmasıyla bunaltıcı sıcaklar başladı. Yüzbinlerce insanın kullandığı toplu taşımalarda klimaların zorunlu olarak açılacağı tarih belirlendi.

3 hafta önce Siyaset

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, yerel seçimlerde Yüreğir Belediye Başkanı seçilen Ali Demirçalı’yı makamında ziyaret etti.

3 hafta önce Yurttan

Osmaniye Belediyesi, mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarından dolayı kent merkezinde hizmet veren toplu taşıma araçlarında klima ve genel temizlik denetimi yaptı.

3 hafta önce Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Parti Okulu İl Koordinatörlüğü, 31 Mart Yerel Seçimlerinde sandık ve sandık çevresi güvenliği ile ilgili ölçme ve değerlendirme çalıştayı düzenledi.

3 hafta önce Güncel

Avukat Volkan Böke, bu yılın Ekim ayında gerçekleştirilecek 33. Dönem Adana Baro Başkanlığına adaylığını ilan etti.

3 hafta önce Ekonomi

New Balance 530 modeli, günlük kullanım için tasarlanmış ve kadınlar tarafından da sıkça tercih edilen bir spor ayakkabıdır.

3 hafta önce Siyaset

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, 31. Dönem POMEM alım sürecinde 10 bin kişilik kontenjanın 7 bin 500'e düşürülerek ön lisans mezunu adayların engellenmesine tepki gösterdi.

3 hafta önce Yerel Yönetimler

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, seçimden önce söz verdiği 'İhtiyaç sahibi emeklilere 5 bin lira ikramiye' sözünü tutuyor.